2777
2789
عنوان

عقدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 47 پست
خب فعلا شرایطش نیست ن‌ برای من ن اون .اینجوری شرمنده ترش میکنم

بلخره عقد همون ازدواجه فقط مراسمش مونده

اگر شرایطش نبود چرا عقد کردید

حق با مادرته درست نیست شب بخوابه خونه شما

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
چقد بد بوده. خدانکنه آدم دوره نامزدیش بدترین دوران زندگیش باشه 

من فقط اولین شبی که تو خونه خودمون خوابیدیم رو هرگز یادم نمیره، انقدر آرامش داشتیم، دیگه مجبور نبودیم به کسی جواب پس بدیم. 

والا ملت با دوس پسرشون میرن شمال، من با شوهرم رفتم شب احیا ساعت 12 اومدم کلی حرف بابام اینا زدن کلی حرف مادرشوهرم، 

قانون این بود که ساعت 9 من خونه باشم، حکایت فیلم آینه بغل. 

گرفتار بودیما حالا همین 6 سال پیش بودا نه زمان قدیم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم بخدا اینقد حرف میزنم دو روز چیزی نمیگه باز شروع میکنه...

ایشالا زودتر عروسی کنین برین سر خونه زندگیتون

تو هر خونواده ای این چیزا هست

یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

رندگیتو بکن با شوهرت خوش باش

این روزا میگذره

با خودت میگی کاش اهمیت نمی دادم

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
بلخره عقد همون ازدواجه فقط مراسمش مونده اگر شرایطش نبود چرا عقد کردید حق با مادرته درست نیست شب بخ ...

چرادرست نباشه مشکلش کجاس؟؟؟زنشه دوسداره پیشش بخابه خلاف شرع ک نیس

من که از خدامه ولی مامانم هر بار میاد کلی جنجال راه میندازه به خدا اعصاب نزاشته... دقیقا به همین فک ...

هیچ کدوم بشین پیشش بگو عزیزم بیا زود تر ازدواج کنیم زیاد عقد موندن خوب نیست اصلا من موندم خونشون دوره که میاد خونه ای شما میخوابه

عزیزم لازم نیست از زبون مامانت بگی....

یک اینکه میتونی مثلا به حالت دردودل و مشورتی بهش بگی که ما دوران عقدمون طولانیه ... حس میکنم مثلا خواهرام یا برادرام سختشون میشه... به روی خودشون نمیارن ولی خب بهتره که فعلا یه مدت شبو پیش هم نمونیم... از نظر تو که مشکلی نداره؟؟ موافقی؟؟

یا مثلا میتونی از زبون یه نفر دیگه بگی... مثلا بگی همسایمون اومده خونمون یا مثلا به مامانم گفته که خیلی زشته که توی دوران عقد شب بمونن و خیلی حرف زده مامانم خیلی ناراحت شده... میگه درسته که با حرف مردم زندگی نمیکنیم ولی خب بالاخره اینا تاثیر میزاره... بعد بگو ما هم یکم دوران عقدمون طولانی میشه همش میریم بیرون دیگه شب نمونیم... موافقی؟؟

یه همچین حالتی باهاش حرف بزن... هیچوقت از زبون مامانت نگو که مثلا مامانم دوست نداره شب بمونی... هرگز انجام نده....

و ازون طرف هم سعی کن با مامانت هی شوخی شوخی حرف بزنی...

بگو ای بابا مادر من زمان شما بله... چی مثل قبل هست که این باشه...

هی دوستاتو مثال بزن که عقد کردن هر شب پیش هم بودن...

یا حتی الکی بگو ما مشاوره ازدواج رفته بودیم میگفتن هیچوقت شوهرتون رو نباید از خودتون برونید و دوران عقد با ازدواج فرق نداره و رسم قدیم برای زمان الان که پسرا هزارجور دختر میبینن و بعد نتونن پیش زن شرعی خودشون بمونن خطرناکه و ....

اینجوری هم روی مخ مامانتون کار کنین