2777
2789
عنوان

بچه ها من چجوری پول جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 30039 بازدید | 92 پست
مثلا من به پدرم میگم شهریه دانشگاهم بجایی یک میلیون سه میایون دوتومن پس انداز میکنم یا هر ماه پونصد ...

حتما درامد پدرت خوبه و دست ودلوازه ،پدر من باهام میاومد بفهمه شهریم چقدره مگه میشد بهش دروغ بگم لباسم حتما میگفت بیار نشونم بده چی خریدی 

اره بابا نزار بفهمه پول داری  من مامانم یادم داد اصلا مرد بفهمه پول داری یهو حقوق برابریش گل م ...

اره واقعا من خیلی خنگم اصلا میگه برو بخر میگم ن ولش کن 

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا باید بفکر باشه زنی که بفکر پول پس اندازه واقعا اینده نگره و مردا خیلی خوب نمیتونن زندگی ...

واقعا درست میگی شماها خودتون ماه ای چقد جمع میکنین

حتما درامد پدرت خوبه و دست ودلوازه ،پدر من باهام میاومد بفهمه شهریم چقدره مگه میشد بهش دروغ بگم لباس ...

درامدشون خوبه اما اینجوری نیست خیلی پولم بده

من با زیرکی پول میگرم 

مثلا دندونام سالمه اما سه ماه یکبار الکی میگم دندون درد دارم پول بریز برم دندونمو درست کنم

حتما درامد پدرت خوبه و دست ودلوازه ،پدر من باهام میاومد بفهمه شهریم چقدره مگه میشد بهش دروغ بگم لباس ...

اره اینم هست 

بعضیا خیلی سختگیرت

درامدشون خوبه اما اینجوری نیست خیلی پولم بده من با زیرکی پول میگرم  مثلا دندونام سالمه اما سه ...

میخای پولاتو چیکاکنی بعدا میدی برا شوهرت

یا مامان بابات بعدا؟

واقعا درست میگی شماها خودتون ماه ای چقد جمع میکنین

من هرچی پول پدرم بریزه به حساب فقط اندازه نیازم شایدم کمترشو برمیدارم بقیشو میریزم تو حساب شخصیم 

اون حساب شخصیمم اصلا کارت بانکی براش نگرفتم 

دقیقا 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

خوشبحالتتت بلخشید سوال میکنم خونه پدرتونم بریز به پاش بودی ؟؟؟اکربرات جذابیت داره پل زیادهمسرت  اولشه خودت راضی نگه داربعدمدتی برات عادی میشه میتونی وس انداز کنی

من هرچی پول پدرم بریزه به حساب فقط اندازه نیازم شایدم کمترشو برمیدارم بقیشو میریزم تو حساب شخصیم&nbs ...

اره ایول این درسته ک کارت بانکی نداری وگرنه زود تموم میشه

میخای پولاتو چیکاکنی بعدا میدی برا شوهرت یا مامان بابات بعدا؟

نه عزیزم کلی کار دارم فعلا

من چندبار تاحالا از همین پس اندازم پدرمو سوپرایز کردم 

یا مادرمو با خرج خودم بردم مسافرت 

من حساب جدا دارم تا الان که خون پدرم هستم صد میلیون جمع کردم

شوخی میکنی دیگه

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

خوشبحالتتت بلخشید سوال میکنم خونه پدرتونم بریز به پاش بودی ؟؟؟اکربرات جذابیت داره پل زیادهمسرت  ...

منظورت از بریز و بپاش چیه عزیزم؟

ممم کامل متوجه حرفات نشدم