2777
2789
عنوان

بچه ها من چجوری پول جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 30039 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دوستان 

بعد اینکه پولا رو جمع کردیم بعد چیکارش کنیم ؟؟؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

چجوری؟ ازدواج نکردی هنو؟ خب میشه بگی چجوری؟

من مقدار مشخص برای هر چیزی گذاشتیم 

مثلا در ماه فلان قدر پول تو جیبی من فلان قدر واسه همسر فلان قدر واسه گوشت و فلان قدر واسه لبنیات و حتی مسافرت و تفریح و تلفن و پوشاک وخوار وبار و...

میدونم دقیقا هر ماه چقدر خرج خونست بقیه اش میره تو حساب پس انداز

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
یعنی پول زیادخرج کنی پدرتون وضعش خوب باشه

اره خونه بابامم بودم هرماه دو سه مانتو تو هفته بیشتر از ۲۰۰تومن خرج میکردم البته رعایتم میکردم مثلا ولی خدایی مامانم نمیذاش میگف راحت باش 

الان اومدم خونمونم مامانم میگه زیاد ب خودت سخت نگیر راحت باش ولی پس اندازم بکن ب اندازه ولخرجی زیاد نه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
یه سوال دوستان  بعد اینکه پولا رو جمع کردیم بعد چیکارش کنیم ؟؟؟

برای روز مبادا برای خودمون طلا بخریم گردش ههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خانمها من یچیز کلی بهتون بگم اگه مرد بفهمه همش پول بهتون میده و شما وابستشین هوار میشه رو سرتون دیگه احترامم براتون نمیزاره

پول باید با زیرکی ازش بگیرین که نفهمه مستقیم 

و بعد دس انداز کنید

من و شوهرم همون روز خواستگاری قرار گذاشتیم که اون خرجای خونه و لباس و همه چی رو بدع و من کل حقوقمو پس انداز کنم

خوشبختی یعنی هم مامان سه تا بچه باشی هم یه عاشق دیوونه😍 کاربر sogolikhanom1 م ترکوندنم 😥
من و شوهرم همون روز خواستگاری قرار گذاشتیم که اون خرجای خونه و لباس و همه چی رو بدع و من کل حقوقمو پ ...

خب اینم خوبه ولی بقول دوستان نفهمه شوهر بهتره