پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 عنوان هزینه زایمان بیمارستان نیکان و گاندی 472 بازدید | 27 پست سلام خانم ها،کسی میدونه هزینه زایمان سزارین توی بیمارستان گاندی و نیکان چقدر هست؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است. 1397/09/27 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24538 ۵ ماه پیش نیکان سزارین کردم ۵ تومن شد گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ساماندرا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 532 من شنیدم نیکان از بقیه گرونترهمن دی سزارین میشمفک کنم ۸/۹ تومن باشه
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 ۵ ماه پیش نیکان سزارین کردم ۵ تومن شد الان فکرمیکنم خیلی بالاتر رفته باشه.البته من اوایل تیر زایمان دارم،حتما تا اون موقع بالاتر هم میره. نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 راضی بودی؟ من شنیدم بیمارستان خوبی هست.رسیدگی خوبی داره.همینطور پرسنل خوبی. نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24538 راضی بودی؟ بله عزیزم خیلی خوب بود گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24538 من شنیدم بیمارستان خوبی هست.رسیدگی خوبی داره.همینطور پرسنل خوبی. بله خیلی خیلی خوبه گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نازی۶۵ عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 1224 عید گاندی زایمان کردم،با اتاق vip رسیدگی عالی خیلی راضی بودم ۶ میلیون شد من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 بله عزیزم خیلی خوب بود بعد از اینکه زایمانتون تمام شد محتویات شکمتون رو با دستگاه ساکشن خالی کردن یا شکمتون رو فشار دادن؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24538 بعد از اینکه زایمانتون تمام شد محتویات شکمتون رو با دستگاه ساکشن خالی کردن یا شکمتون رو فشار دادن؟ شکمم رو اروم اروم فشار دادانقدر که همه میگن درد نداشت خیلی با ارامش چندبار فشار داد گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 عید گاندی زایمان کردم،با اتاق vip رسیدگی عالی خیلی راضی بودم ۶ میلیون شد شما زایمانتون تمام شد محتویات شکمتون رو با دستگاه ساکشن خالی کردن یا شکمتون رو فشار دادن؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 شکمم رو اروم اروم فشار داد انقدر که همه میگن درد نداشت خیلی با ارامش چندبار فشار داد بعضی از بیمارستان ها خیلی اذیت میکنن خیلی محکم جا بخیه رو فشار میدن.با لیزر بخیه زدن؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
نازی۶۵ عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 1224 شما زایمانتون تمام شد محتویات شکمتون رو با دستگاه ساکشن خالی کردن یا شکمتون رو فشار دادن؟ با بی حسی نخاعی زایمان کردم،وقتی بی حس بودم تو ریکاوری فشار دادن تموم شد،هیچیم نفهمیدم،نگران این موضوع نباش اصلا منم روش حساس بودم،خداروشکر هیچی نفهمیدم من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 با بی حسی نخاعی زایمان کردم،وقتی بی حس بودم تو ریکاوری فشار دادن تموم شد،هیچیم نفهمیدم،نگران این موض ... متاسفانه خیلی حس بدی نسبت به این موضوع دارم.احساس میکنم ادم رو زجرکش میکنن.راستی بخیه شما رو لیزر زدن؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.