2821
2789
آرزو ميكنم همه به آرزوهاي خوبشون برسن و تن شوهرم هميشه سلامت باشه خدا سايه هيچ مردي رو از زندگى  ...

خانواده هامون هرچقدر اذیتمون کنند بازم توی این دنیای بی وفا با همه ی عیب هامون دوستمون دارند بهتر شما فراموش کنی

و برعکس پدر شما گاهی دیکتاتورها فقط میخواند به زبان بله بشنوند. ویژگی های خوب داره نداره؟

شاید باورت نشه اما انقد ازش بدی دیدم انقد لجاجت دیدم و رنجیدم نمیتونم خو بیاشو بگم 

چیز خوبی ک داره اینه ک زود با هر کس صمیمی نمیشه و خیلی رسمی با خانما  رفتار میکنه 

تا حالا ازش هیز بازی ندیدم جلوش لختم باشه کسی نگاه نمیکنه 

تو ۸۰ درصد مواقع راستشو میگه 

خیلی بلند پروازه و ادمی نیست ک درجا بزنه 

اینارو ب عنوان خوبی میتونم بگم ازش 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید باورت نشه اما انقد ازش بدی دیدم انقد لجاجت دیدم و رنجیدم نمیتونم خو بیاشو بگم  چیز خوبی ک ...

به نظر من هر زوجی هرچقدر هم خوشبخت میتونند دلایلی پیدا کنند تا. از هم جدا بشند. من گاهی خودم کمی لجبازم   اما وقتی شوهرم باهام کنار میاد و ازم مدام تعریف میکنه خیلی لجاجت م کم شده

2824
2823
2791
2779
2792