2777
2789
عنوان

TSH=3.87 در هفته های اول بارداری

3029 بازدید | 43 پست

سلام دوستان، من تو هفته ششم TSH=3=87 بود و دیگه ب دکترم نشون ندادم، دوازده هفته ک رفتم برا NT ی شهر دیگه چون رفتم، همون موقع آزمایشات من ب ی دکتر نشون دادم، اونم گفت خوبه، الان امروز ک رفتم پیش دکتر خودم برا غربالگری دوم، میگه باید هر ماه باید چک می کردی، آخه رنج نرمالشو تا چهار زده، خیلی نگرانم، ب نظرتون رو بچه تاثیری گذاشته، تو رو خدا کمکم کنید.

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رنج نرمالی ک تا ۴ زده برای ادمیه ک باردار نباسه برای خانم باردار زیر سه ماه باید زیر ۲ باشه

خب الان ب نظرتون خیلی مشکل داره، من چهار ماه قبلش ک داده بودم، یک و نیم بود، ممکنه ک آزمایشگاه خطا کنه

سلام عزیزم .نه هیچ مشکلی نیست .عددت عالیه  معلومه قبل اقدام کمتر بوده و حین بارداری تازه رسیده ...

فعلا برا فردا مجدد آزمایش تیرویید نوشته

خب الان ب نظرتون خیلی مشکل داره، من چهار ماه قبلش ک داده بودم، یک و نیم بود، ممکنه ک آزمایشگاه خطا ک ...

باید هر ماه چک میکردید نباید بالای ۲ باشه چون زیر سه ماه جنین تیروئیدش فعال نیس. و امکان داره رو مغز جنین اثر بزاره. باید از میدادید و للوتیروکسین میخوردید

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
عزیزم رنج نرمالی ک تا ۴ زده برای ادمیه ک باردار نباسه برای خانم باردار زیر سه ماه باید زیر ۲ باشه

فکر نمیکنم .اونیکه شما میگی فکر کنم مال قبل اقدامه درسته؟

که میگن باید زیر 2.5 باشه 

شما چه دزی خوردی

فکر نمیکنم .اونیکه شما میگی فکر کنم مال قبل اقدامه درسته؟ که میگن باید زیر 2.5 باشه  شما چه د ...

نه گلم تو سه ماهه اول بارداری باید زیر ۲ باشه

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
عزیزم باید به دکتر غدد نشون میدادی.مال من تو ۶ هفته ۳.۵ بود داروهامو زیاد کرد دکتر

ببخشید عزیزم از شما فقط tsh, بالا بود یا t3 , t4  هم مشکل داشت

خب الان ب نظرتون خیلی مشکل داره، من چهار ماه قبلش ک داده بودم، یک و نیم بود، ممکنه ک آزمایشگاه خطا ک ...

عزیزم شما داری میگی قبل اقدامت 1 بودی  یه عدد عالی واسه قبل اقدامه

بعد باردار شدی و چون حین بارداری tshمیره بالا (چون نی نی تا 3ماهگی غده تیرویید نداره) خب از مال شما برداشته در واقع غده تیروییدت واسه دو نفر هورمون ساخته و در نتیجه عددت رفته بالا

نگران نباش بچه هرچی لازم داشته باسه از مادر برمیداره .واسه بچه هیچ مشکلی نیست مخصوصا با این عدد 3

عزیزم هیچ.نگران نباش کاملا نرماله خودم تیرویید دارم 8ساله تو بارداری تو سه ماهه اول ب 11رسید

آخه من دارو نخوردم می ترسم رو مغز بچه اثر گذاشته باشه