2777
2789
عنوان

TSH=3.87 در هفته های اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 43 پست
خیالت راحته راحت  عددت نرماله ولی سهل انگاری نکن و برو پیش دکتر مدام چک کن خواهر شوهرم ماه دوم ...

مرسی عزیزم ممنونم از حرفهای قشنگت

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
عزیزم من پرستارم و رنجای نرمالو میدونستم. برا من ۳ بود نصف قرص خوردم

خانم میشه سوال منم جواب بدید 

اول عددش 5.9 بود قرص کامل خوردم شد 2

بعد دکتر گفت نصف بخور شد 3.6

حالا قراره اقدام کنم بنظرتون قرص کامل بخورم یا یک روز درمیان نصف و کامل بخورم 

یا اینکه یه هفته کامل بخورم بعد یه شب درمیان نصف و کامل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اره عزیزم الان ماه هشتم و با اینکه نرمالم هنوز میخورم

میگم حالا منکه دارو استفاده نکردم ب نظرت خطرناکه، چرا دکترم آزمایش مجدد نوشت، چرا برام دارو ننوشت

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
خانم میشه سوال منم جواب بدید  اول عددش 5.9 بود قرص کامل خوردم شد 2 بعد دکتر گفت نصف بخور شد 3 ...

عزیزم برای شروع بارداری رنج نرمال تا سه ماهه اول زیر دو هست. شما حتما تحت نظر یه متخصص یا فوق تخصص غدد باید باشی و هر ماه ازمایش بدی شاید بهت بگه ۴ روز کامل بخور ۳ روز نصف

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
میگم حالا منکه دارو استفاده نکردم ب نظرت خطرناکه، چرا دکترم آزمایش مجدد نوشت، چرا برام دارو ننوشت

خوب گلم بعد سه ماه جنین خودش غدد تیروئیدش فعال میشه و زیر سه ماه خیلی مهم تره. الان از نوشته ک یه رنج حدبد ازت داشته باشه . ازمایش anti tpo هم نوشته؟

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
کسی بوده تا چهار ماه دارویی مصرف نکرده باشه برا تیروییدش و مشکلی برا بچش پیدا نشده

سلام عزیزم شما فرزندتون به دنیا اومد تیروئیدتون بالا بود در ۴ ماه اول دارو مصرف نکرده بودید روی بچه شما تاثیر نگذاشته بود؟

سلام عزیزم .نه هیچ مشکلی نیست .عددت عالیه  معلومه قبل اقدام کمتر بوده و حین بارداری تازه رسیده ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید؟ من قبل بارداری و بعدش تمام ازمایشامو انجام دادم اصلا مشکل تروعید نداشتم امروز تو هفته ۲۵ متوجه شدم مشکل تیروعید پیدا کردم ۴/۹ بود دکتر دارو نوشت گفت نگران نباش ولی خیلی نگرانم که تا الان مشکلی براش پیش اومده باشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
عزیزم من پرستارم و رنجای نرمالو میدونستم. برا من ۳ بود نصف قرص خوردم

عزیز میشه پست منم بخونی راهنماییم کنی ؟ یکم بالا تره 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗