سلام دوستان، من تو هفته ششم TSH=3=87 بود و دیگه ب دکترم نشون ندادم، دوازده هفته ک رفتم برا NT ی شهر دیگه چون رفتم، همون موقع آزمایشات من ب ی دکتر نشون دادم، اونم گفت خوبه، الان امروز ک رفتم پیش دکتر خودم برا غربالگری دوم، میگه باید هر ماه باید چک می کردی، آخه رنج نرمالشو تا چهار زده، خیلی نگرانم، ب نظرتون رو بچه تاثیری گذاشته، تو رو خدا کمکم کنید.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خانم میشه سوال منم جواب بدید اول عددش 5.9 بود قرص کامل خوردم شد 2 بعد دکتر گفت نصف بخور شد 3 ...
عزیزم برای شروع بارداری رنج نرمال تا سه ماهه اول زیر دو هست. شما حتما تحت نظر یه متخصص یا فوق تخصص غدد باید باشی و هر ماه ازمایش بدی شاید بهت بگه ۴ روز کامل بخور ۳ روز نصف
سلام عزیزم .نه هیچ مشکلی نیست .عددت عالیه معلومه قبل اقدام کمتر بوده و حین بارداری تازه رسیده ...
عزیزم میشه منم راهنمایی کنید؟ من قبل بارداری و بعدش تمام ازمایشامو انجام دادم اصلا مشکل تروعید نداشتم امروز تو هفته ۲۵ متوجه شدم مشکل تیروعید پیدا کردم ۴/۹ بود دکتر دارو نوشت گفت نگران نباش ولی خیلی نگرانم که تا الان مشکلی براش پیش اومده باشه
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗