من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اخه گلم اخرش ک چی خواهر برادر نباید تو روی هم نگاه کنن?خدایی نکرده فردا یه چیزی شد روتون بشه برید اونجا ...آدم جشن و عروسی و میتونه بپیچونه اما یه چیزایی و نه ...اون موقع عذاب وجدان میگیره شوهرت الان شاید اتفاقا خوششم بیاد تنش ها تموم شه ...حتی با قطع رابطه ...ولی این وسط احتراما میشکنه ...اخرشم باور کن محکوم میشین ب آشتی
من برادر ندارم خودم نمیدونم حسادت میکنم چون خودم برادر ندارم!!!!!یاحسادت میکنم شوهرم به کسی دیگه توج ...
عزیزممممم منم دقیقا عین توم...حسودی میکنم و شوهرم میدونه که حساسم برای همین تو جمع اونا بیشتر به من توجه میکنه و مدام صدام میزنه...میگه خواهرامو دوست دارم ولی برام ارجعیت ندارن...ولی خیلی حسودیم میشه اگه کاری کنه حتی حرف میزنن یا همو صدا میکنن...