2777
2789
عمرا بگم همون اندازه.چه معنی میده مرد به زن و خواهرش یه اندازه توجه کنه.فقط باید به زنش توجه کنه تمو ...

😂😂😂😂چی بگم حساس شدیییییی😘😘😘😘درست میشه یه مدت بگذره بسپار به زمان بعدشم اونا از بچگی بودن دیگ محبت بین خودشون براشون،عادیه ...برای تو غیر عادی چون همسرتو برای خودت میخوای😉زمان همه چیزو درست،میکنه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمکو از شوری ببرم آره حق داره

شما خیلی حساسی بخدا از طرز جواب دادنت به کاربرا هم معلومه‌ خیلی ناراحت شدی

باید قبول کنی کشمش هم‌دم داره، شوهرت خانواده داره اگه فقط خودشو‌ میخواستی، باید با یه پسر بی کس و‌ کار ازدواج‌ میکردی

وقتی شوهرت بفهمه نسبت به این‌رفتاراش حساسی مطمئن باش باهات سرد میشه جلوت یه جور رفتار میکنه و‌ پشت سرت یه جور‌ دیگه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
خوب باشن.شریک زندگی آدم ارجحیت داره به همه کس و کار آدم

ن6 عزیزم تو مشکلی نداری که بری دکتر اکثر خانوما اینجورین...دوست داری همسرت فقط تورو دوست داشته باشه و به تو توجه کنه...این فقط یه حسه...حسادته...این از دوست داشتن زیاده...فقط اینو بدون که اونا خواهر برادرن...بخوای نخوای هستن و هیچ وقت از بین نمیرن محبت تو دلشون هست...خون کشیده دیه...ولی سعی کن کنترل داشته باشی رو خودت...خیلی بروز نده...ولی خوبه که شوهرت بدونه حساسی...البته بعضی مردا سواستفاده میکنن اینجوری ولی بعضیام نه...ببین شوهرت چجوریه...😍😍😍😍

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
استاتر ببخشید میگم ولی یکم به اخرت هم فک کن...گناه بزرگی میکنی به نظرم..منم برادر ندارم..ولی اینجوری ...

خانواده شوهرم اوایل یکارایی کردن که تو ذهنم مونده اونا هرلحظه میخوان شوهرمو ازم بگیرن.زمینشو خودشون درست کردن

❤️

پس چیکار کنم چطور چشم و گوشمو ببندم؟

ببخشید رک میگم‌ قبل ازدواج‌ یا حداقل تو‌زمان‌عقد باید روی این‌ رفتارت کار‌ میکردی چون‌ میدونم‌ خیلی اذیت میشی

الانم یا باید کلا خودتو‌ بزنی به بیخیالی یا باید بری پیش مشاور

شاید الان ارتباط شوهرت با خواهرش برات عجیب و‌حتی بد باشه ولی وقتی در اینده‌خودت مادر شدی از محبت بچه‌هات به‌ همدیگه‌ ذوق میکنی

الانم به این فکر کن‌ که‌ شوهرت شمارو‌ دوست داره و شمارو به‌عنوان شریک‌ زندگیش انتخاب کرده ،اگه‌شما براش مهم‌ نبودی اصلا ازدواج‌ نمیکرد تا اخر عمر میموند‌ تو‌ بغل خانوادش

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...