2777
2789
تو مشکل داری خاهر برو دکتر

مثلا یبار باهم رفتیم بیرون شوهرم وسیله سنگینارو از دست خواهرش گرفت اما از دست من چیزی رو نگرفت با اینکه چیزای دست من سنگین تربود بازم میگیدحق ندارم؟

❤️

مثلا یبار باهم رفتیم بیرون شوهرم وسیله سنگینارو از دست خواهرش گرفت اما از دست من چیزی رو نگرفت با ای ...

حق داری مردا بلد نیستن چه جوری رفتار کنن اصل محبت،کردن به خواهرش مشکل نداره روش محبتش اشتباهه باید از هر کدوم از شما،یه کیسه میگرفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گناه دارن خواهر برادرن هر کسی جای خودشو داره گلم .مسلما زن خیلی عزیزه ولی خواهر هم دلش محبت بر ...

من برادر ندارم خودم نمیدونم حسادت میکنم چون خودم برادر ندارم!!!!!یاحسادت میکنم شوهرم به کسی دیگه توجه کنه....نمیدونم

❤️

شوهرم ب رابطه خوبه منو داداشم ک ازم پنج سال کوچیکتره ب شدت حسودی میکنه.درحالی ک من اصن برام مهم نیست ب خواهرش توجه میکنه یا نه

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
حق داری مردا بلد نیستن چه جوری رفتار کنن اصل محبت،کردن به خواهرش مشکل نداره روش محبتش اشتباهه باید ا ...

امیدوارم دیگه ازش نبینم همچین رفتاری چون اونروز خیلی دیوونه شدم

❤️

امیدوارم دیگه ازش نبینم همچین رفتاری چون اونروز خیلی دیوونه شدم

فقط باید به زبون بگیری بگی درکت میکنم برادری خوشحال میشم،کمک میکنی ولی لطفا منو تو جمع نادیده نگیر به منم همون اندازه،توجه کن ...

فقط باید به زبون بگیری بگی درکت میکنم برادری خوشحال میشم،کمک میکنی ولی لطفا منو تو جمع نادیده نگیر ب ...

عمرا بگم همون اندازه.چه معنی میده مرد به زن و خواهرش یه اندازه توجه کنه.فقط باید به زنش توجه کنه تموم شد رفت

❤️

غیر طبیعیه

پس اگه شما هم به پدر یا برادرت‌ توجه کنی شوهرت باید بریزه به هم

اگه‌این‌ احساست خیلی شدیده باید بری پیش مشاور‌ چون‌ بعدها‌ باعث مشکل میشه و‌تبدیل میشی به یه‌ ادم بددل

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
اتفاقا اینقدر دوطرف با قطع رابطه سردتر شدن که نگو

اخه گلم اخرش ک چی خواهر برادر نباید تو روی هم نگاه کنن?خدایی نکرده فردا یه چیزی شد روتون بشه برید اونجا ...آدم جشن و عروسی و میتونه بپیچونه اما یه چیزایی و نه ...اون موقع عذاب وجدان میگیره شوهرت الان شاید اتفاقا خوششم بیاد تنش ها تموم شه ...حتی با قطع رابطه ...ولی این وسط احتراما میشکنه ...اخرشم باور کن محکوم میشین ب آشتی

من برادر ندارم خودم نمیدونم حسادت میکنم چون خودم برادر ندارم!!!!!یاحسادت میکنم شوهرم به کسی دیگه توج ...

عزیزممممم منم دقیقا عین توم...حسودی میکنم و شوهرم میدونه که حساسم برای همین تو جمع اونا بیشتر به من توجه میکنه و مدام صدام میزنه...میگه خواهرامو دوست دارم ولی برام ارجعیت ندارن...ولی خیلی حسودیم میشه اگه کاری کنه حتی حرف میزنن یا همو صدا میکنن...

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜