2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شوهر من هم خوش تیپه هم خوشگل هیچکی ام بهش نظر نداره نمیدونم چرا

مگه مردم بیکارن😂😂😂😂  تازه شاید از نظر تو خوشگل باشه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
من نمیدونم چرا فکر میکنن همه دخترا  به شوهراشون نظر دارن😂😉😂😉

چون اینطوری راحت تره تا اینکه قبول کنن همسرشون هرزه. وگرنه مجبور میشن تصمیم جدی بگیرن ولی اینطوری میگن جامعه خرابه شوهرمون گول میخوره با صد نفر میگرده اون صدنفرم مقصرن نه شوهر متاهل.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
کلا همه میگن خوشگله اما هیچ وقت نه مزاحم داشته نه کسی خواهانش بوده.شاید چون مغروره کسی نمیاد طرفش

خوبه دیگه😊😊😊 خیالتم راحته

فقط چند دسته میرن سمت مرد متاهل:

زنای سرخورده

دخترای سن بلوغ و ساده لوح

زنای اهل کندن

مردی که بره سراغ اینا هم قطعا هوس بازه نه یه بره ی ساده

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
چون اینطوری راحت تره تا اینکه قبول کنن همسرشون هرزه. وگرنه مجبور میشن تصمیم جدی بگیرن ولی اینطوری می ...

اره دقیقا