2777
2789
عنوان

قشنگترین جمله

91 بازدید | 11 پست

قشنگترین شعریاجمله ای که شنیدی چی بوده؟

من خودم جمله دوست دارمو وقتی برااولینبارتونامزدی ازشوهرم شنیدم😊

شماچی؟متن یاشعروجمله قشنگ بذارین

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی آب روانیست ..روان میگذرد

هرچه تقدیر منو توست همان میگذرد

ازدوستم شنیدم اینو یازده سال پیش

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

شیطون خانم نفسمی تو

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

قشنگترين جمله رو هميشه از زبون بابام ميشنوم ك ميگه نفس ميگم جانم بابا ميگه نفسمى دخترم غم چشاتو ببينم ميميرم

با هربار گفتنش اشك ميريزم بابام با دستاى مهربونش اشكامو پاك ميكنه چشمامو ميبوسه

الهى پيش مرگش شم خيلى دلتنگشم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
قشنگترين جمله رو هميشه از زبون بابام ميشنوم ك ميگه نفس ميگم جانم بابا ميگه نفسمى دخترم غم چشاتو ببين ...

الهیی😍

زندگى غمكده اى بيش نبود

بهر ما جز غم و تشويش نبود

ب كدام خاطره اش خوش باشم؟؟؟

ك كدام خاطره اش نيش نبود

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
دلم تنگ شد واسه  بابام، خدا برات نگهش  داره 😥

مرسى عزيزم ان شالله خدا عزيزانتو حفظ كنه واست مهربون

باباها پشت دختراشونن سايه سرمونن خدا سايه هيچ پدرى رو از سر بچه هاش كم نكنه  

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را

من پذيرفتم ك عشق افسانه است/ اين دلِ درد آشنا ديوانه است

ميروم شايد فراموشت كنم/ در فراموشى هم آغوشت كنم

ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذابِ ديدنم آزاد باش

آرزو دارم نفهمى درد را/ تلخىِ برخوردهاى سرد را.......