2777
2789
عنوان

جاری خدا نصیب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما احساس میکنم خواهر شوهر بهتره میدونی حداقل اگر هم بدجنس باشه یا زیر آب بزنه یا زخم زبون حداقل شای ...

اتفاقا مامانم همیشه حرف تو رو میزنه میگه خواهرشوهر بد بهتر از جاریه خوبه

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

من یه برادر شوهر از خود راضی و بد اخلاق دارم، مجرده، وای که زن بگیره، یکی میگیره عین خودش افاده ای، هنوز نیومده تحملشو ندارم. فقط بلده دستور صادر کنه. پس فردا هر چی کاره واسه ماست، بی مسئولیتی و راحتی واسه اونها.

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
من یه برادر شوهر از خود راضی و بد اخلاق دارم، مجرده، وای که زن بگیره، یکی میگیره عین خودش افاده ای، ...

بیخود زودتر حالش و بگیر

زحمت کشیدی

😂😂😂

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
واقعا؟من فک میکردم فقط خودم تو جاری انقد بدشانسم.میگی چجوریه؟

وای نه بابا همه مینالن ... از قدیم میگن حرف دلت به فرش خونت بگو به جاریت نگو .... ببین خیلی حسوده مثلا عروسی خودش ۱۲ سال پیش بود مال من ۳ سال پیش بود حرصش در میومد سر طلا سر تالار سر مهریه الانم با هم فقط سلام علیک و دو سه کلمه حرف همین ... خونش هم راه نمیده

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
وای نه بابا همه مینالن ... از قدیم میگن حرف دلت به فرش خونت بگو به جاریت نگو .... ببین خیلی حسوده مث ...

بجهنم زودتر کم محلش کن تا قبل اینکه بخاد حال تو رو بگیره

وای نه بابا همه مینالن ... از قدیم میگن حرف دلت به فرش خونت بگو به جاریت نگو .... ببین خیلی حسوده مث ...

جاری منم خونش راه نمیده میگم چه بهتر منم راش نمیدم.از اولم تو قیافه و قهر و تقلید و زیرآب زنی بود فقط.وای چرا اینجوری ان اینا

بیخود زودتر حالش و بگیر

اینجوری تربیت شده، بی مسئولیت و نق نقو، بر عکسش شوهر منه ، آروم و بی آزار و مسئولیت پذیر.

اینجوری که به نظر میاد بعدا با این برادرشوهر و زنش داستان خواهیم داشت، فعلا بهش فکر نمیکنم. طبقه پایین مادرشوهرم هستم ،قبلا روزی دو بار میرفتم پیششون ،الان کمش کردم، یه مدت اگه بشه یک روز در میون بریم تا بعد کمترش کنم

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
جاری منم خونش راه نمیده میگم چه بهتر منم راش نمیدم.از اولم تو قیافه و قهر و تقلید و زیرآب زنی بود فق ...

به خدا نمیدونم تازه جاری من عروس عموم هم هست ... نمیدونم چرا همچین میکنع

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
به خدا نمیدونم تازه جاری من عروس عموم هم هست ... نمیدونم چرا همچین میکنع

اصلا من بخاطر جاریم با بقیه هم مشکل پیدا کردم یکم.اصلا دوس ندارم رفت و آمد کنم چون خونه ش هم اونجاس و همیشه میبینیش

اصلا من بخاطر جاریم با بقیه هم مشکل پیدا کردم یکم.اصلا دوس ندارم رفت و آمد کنم چون خونه ش هم اونجاس ...

منم چون یه جا میشینم با مادرشوهر میبینمش ... وگرنه خونش که راه نمیده 😅😅😅

اتفاقا مامانم همیشه حرف تو رو میزنه میگه خواهرشوهر بد بهتر از جاریه خوبه

ولی بجاش زور خواهرشوهر زیاده عروس میشه زیر دست ولی جاری باهم برابرید خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود