2777
2789
عنوان

جاری خدا نصیب نکنه

680 بازدید | 29 پست

من چهارتا شو دارم جدیدا سر یه موضوع سه تاشون با هم چپ افتادن انقدر به یکیشون  دنیا محبت کردم باهم چن سال تو به ساختمون بودیم بعد مثه چی نمک خورد نمکدون شکست فقط با دومیه رابطم خوبه اما خوشحالم که با کم محلی حالشون و میگیرم 

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه میگم جاری بده ... چون جاریم واقعا بده خیلی بدجنس و حسوده ... خواهر شوهر ندارم اما به نظرم داشتن خواهر شوهر بهتر از جاری

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

انقد از جاری و خواهرشوهر بد شنیدم فوبیای ازدواج پیدا کردم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

من عاشــــــــــــق جاریمم😍😍😁😂😂

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
انقد از جاری و خواهرشوهر بد شنیدم فوبیای ازدواج پیدا کردم

من هر دورو دارم مشکلیم ندارم، کسی رو تو زندگی پر رنگ نکنید تا اذیت نشین

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
منم خواهر شوهر ندارم 

اما احساس میکنم خواهر شوهر بهتره میدونی حداقل اگر هم بدجنس باشه یا زیر آب بزنه یا زخم زبون حداقل شاید دلش برای برادرش بسوزه و کنار بیاد به خاطر برادرش اما جاری همیشه زیر ابی میره میخواد بد جلوه بده جلوی مادرشوهر جاریشو 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺