سلام دوستان گل.....کسی بوده ذخیره اش کم بوده باشه اما با دارو گیاهی داروی شیمیایی چیزی معجزه ای ذخیره اش خوب بشه وفولی هاش تقویت شده باشن....تو رو خدا ی امیدی میخام.....توی تاپیک دخیره تخمدانم رفتم اما چیزی دستمو نگرفت صفحاتش زیاده
واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
منم یه روز مثل تو می گفتم ولی الان با اهدایی دوقلو حامله ام در هر کار خدا یه حکمتی هست
اگه قراره از تخمک کس دیگه ای باردار بشم که الانم دارم بچه شوهرمو که از ی زن دیگه اس دارم بزرگش میکنم.....پس خودم چی دارم وایه ی بچه دیگه مادری میکنم خودم حق ندارم مادر بشم.....این کجاش حکمت وعدالته
واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دارو بهت میدن اول ببینن چند تا تخمک میدی و کیفیت داره بعد میرن اهدایی همون اول که نمیگن برو اهدایی گوش نکن
اهداییم چیز وحشتناکی به نظر یاد اول
اما بچه تو شکم خودته شیر خودتو میخوره .اسپرم مال شوهرته .هفتاد درصد بچه از خودته
چند سالته و ذخیرت چند بوده ؟
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
من یه مقاله خوندم تخمک اهدایی چون تو رحم مادر پرورش پیدا میکنه خیلی از خصوصیتای صاحب رحم رو میبره. پس الکی وقت خودتو تلف نکن و اهدایی بگیر. در روز هزاران نفر ازین طریق باردار شدن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ذخیره ام ۱/۵۸ دکترها اب پاکی ریختن رو دستم ۶ساله هم بچه میخام چندبارم آی وی اف وای یو ای اما فولیهام ...
ذخیرت خوبه .اینجا طرف با یک دهمم باردار شده
واسه شما خوبه کی گفته کمه
برو یه دکتر سنتی کارت را میفته
دو سین
رازیانه
ژل رویال
ویتامین ای و سی و اسید فولیک
چند ماه استفاده کن نتیجه میگیری
مگه میشه فولی بزرگ نشه !!!!!
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
من یه مقاله خوندم تخمک اهدایی چون تو رحم مادر پرورش پیدا میکنه خیلی از خصوصیتای صاحب رحم رو میبره. پ ...
اخه این ذخیرش کم نیست نزدیک دو هست
الکی بهش گفتن اهدایی
نه عزیزم تو رو خدا فقط برام دعا کن....وقتی میگن تخمک اهدایی نابود میشم سه روزه دارم از سردرد وفکر وخ ...
چرا عزیزم وقتی علم پیشرفت کرده چرا استفاده نکنی به این فکر کردی خدای نکرده چند سال دیگه شوهرت به خاطر نداشتن بچه ترک کنه یا اینکه خودت همیشه طعم شیرین مادر شدن رو نچشی . مادر بودن به تخمک نیست تو نه ماه تو دلت نگه میداریش شیرش میدی بزرگش میکنی تربیتش میکنی مادر یعنی همینا. بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه
وقتی دکترا گفتن نمیشه نه اینکه صد در صد نشه ولی امکانش کمه یهو میبینی خدای نکرده دیگه رحمتم نمیتونه بچه نگه داره
اخه این ذخیرش کم نیست نزدیک دو هست الکی بهش گفتن اهدایی
میگن فولیکولاش رشد نمیکنه. وگرنه من نصف این ذخیره بودم و با داروها رشد کرد
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست