2777
2789
عنوان

هدفش چیه

154 بازدید | 5 پست

هرچند وقت یبار یکی از همکللاسیای قدیمیم بهم پیام میزنه و براش یه بهونه ای جور میکنه حالا یه بهونه درسی و شغلی و دانشگاه و ادامه تحصیل و ... البته بنده هم فقط در حد جواب سوالشون باهاشون هم کللام میشم و هیچ چراغ سبزی از طرف من به اون اقا داده نشده واقعا موندم هدفش چیه قصدی داره یا میخواد صرفا با من سرگرم شه !

بلاخره شما بر اساس شرایطت و شناختی که ازش داری میتونی بفهمی هدفش چی ماها که نمیتونیم بگیم هدفش منفی یا مثبت 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

همون جوابشو بده و تمام... اگ هدف دگ ای داشته باشه بالاخره میگه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا وقتی که کات میکنه بهت پیام‌ میده‌ک سرگرم بشه

توام همون سؤالشو جواب بده یه بار بگو وقت نداری یه بار بگو فعلا کار مهم دارم خودش دیگه کم کم گم میشه

انسانم  آرزوست☃️