هرچند وقت یبار یکی از همکللاسیای قدیمیم بهم پیام میزنه و براش یه بهونه ای جور میکنه حالا یه بهونه درسی و شغلی و دانشگاه و ادامه تحصیل و ... البته بنده هم فقط در حد جواب سوالشون باهاشون هم کللام میشم و هیچ چراغ سبزی از طرف من به اون اقا داده نشده واقعا موندم هدفش چیه قصدی داره یا میخواد صرفا با من سرگرم شه !
بلاخره شما بر اساس شرایطت و شناختی که ازش داری میتونی بفهمی هدفش چی ماها که نمیتونیم بگیم هدفش منفی یا مثبت
سه اصل
هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن
حرمتها شکسته میشود............
هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن
تبدیل به وظیفه میشود..............
هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش
تبدیل به منت میشود
همون جوابشو بده و تمام... اگ هدف دگ ای داشته باشه بالاخره میگه
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.