از دواج خواهرم و پسرداییم به طلاق انحامید نا رو مقصر دوتستن و هنه فامیل طرف اونا رو گرفتن و بدجور با ما دعوا کردن و قهرشون ده ساله ادامه دار شده. ما از همه جمع ها و مراسمات خونوادگی محروم شدیم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
به خدا دلم بيشترازخودم به مردا ميسوزه خيلى شرايط اقتصادى بده خيلى خيلى براشون سخته كه نتونن خانوادشونو اونجوركه ميخوان ساپورت كنن غرورشون خورد ميشه يخورده درك هممون كم شده چه زنا نسبت به مردا چه مردا نسبت به زنا
به خدا دلم بيشترازخودم به مردا ميسوزه خيلى شرايط اقتصادى بده خيلى خيلى براشون سخته كه نتونن خانوادشو ...
من اصلا بحث اقتصادي نيس اون سربازه من باهمه شرايطش كنار اومدم اما كيع كه قدر بدون اونم خدايي كم نذاشته اما موقع دعوا خيلي بي رحم ميشه من هر چي ميكشم ار قلب مهربونم ميكشم بايد سنگ بشم
الكى غصه نخور نى نى هم حس ميكنه باردارى و توجه بيشتر ميخواى ميدونم عزيزدلم به خودت سخت نگير همه دارن از اين بحثا و قهراا هرچى باشه به قول قديميا دعوا نمكه زندگيه غصه نداشته باش