2821
2789
اصلا نميدونم چمه مشكلم خيلي نيس ولي دلم گرفتههه خيلي  حس ميكنم تنها تنهام

عزيزم به خاطر حاملگى و تغيرهورموناى بدنته يخورده بانى نى تو دلت صحبت كن از فكرايى كه برا دارى از مارايى كه ميخواى براش بكنى و ازاينكه چقدمنتظرشى اروم ميشى من اينكارارو ميكردم وقتى تو حاملگى ناراحت بودم

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گاهی اینطوری میشم

همش فکر میکنم تنها تو دنیامنم حتی خداام صدامو نمیشنوه...فک میکنم کی قراره همه چی باب میل من باشه؟...همش فکرای منفی میکنم

واقعا هیچ چی ارومم نمیکنه روانی میشم...ولی تجربه ثابت کرده بعد گذشت دو سه روز دوباره بلند میشم و زندگی رو از نو شروع میکنم و اتفاقا با نیروی بیشتر!

[QUOTE=77205204]عزيزم به خاطر حاملگى و تغيرهورموناى بدنته يخورده بانى نى تو دلت صحبت كن از فكرايى كه برا دارى از مار ...[/QUOTE باشه عزيزم ممنون ما زنا داريم تابود ميشيم

اخه خيلي چيزا هضم كرد ديگه سر دلم موندن دلم ميخاد يهو ديگه  نباشم

خدا نکنه عزیزم به چیزای خوب فکر کن به دخترت که بدنیا بیاد دخترا خیلی زود بزرگ میشن همدم مادرشون میشن اونوقت دیگه تنها نیستی 

[QUOTE=77205204]عزيزم به خاطر حاملگى و تغيرهورموناى بدنته يخورده بانى نى تو دلت صحبت كن از فكرايى كه ...

عزيزم دنيا هميشه اين ماييم كه بايد نااميدنشيم هركسى يكجور مشكل داره نابايد جازد بايد محكم وايسادو براخوشبختى و ارامش جنگيد بايد به چيزايى كه داريم و خيليا ندارن فكركنيم بعضيا هستن دلشون ميخواد يه ديقه جاى خيلى ازماها باشن 

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
عزيزم دنيا هميشه اين ماييم كه بايد نااميدنشيم هركسى يكجور مشكل داره نابايد جازد بايد محكم وايسادو بر ...

وقتي دلم ميگيره اصلا خيلي نااميد ميشم اخهً من خيلييي خيلي مهربونم توبدترين دعواها ناراختي ميرم ببينم همه چي شوهررم روبراه اما اون موقع دعوا يه ادم ....ميشه يني ميشه تو دعوا شناختش نميگه زنم حامله كنارش باشم نزارم گريه كنه