2789

بچه ها ميدونم سختى هست مشكلات هست ولى تورو خداهيچ وقت نااميد نشيد خسته نشيد نااميدى ميتونى ادمو نااميدكنه از پادربياره مطمئنن خدايى نكرده يه عالمه مشكلم داشته باشى باز يه دليل براى خوشحال بودن هست اين ماييم كه بايد پيداش كنيم

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
چراقهرن؟؟

از دواج خواهرم و پسرداییم به طلاق انحامید نا رو مقصر دوتستن و هنه فامیل طرف اونا رو گرفتن و بدجور با ما دعوا کردن و قهرشون ده ساله ادامه دار شده. ما از همه جمع ها و مراسمات خونوادگی محروم شدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتي دلم ميگيره اصلا خيلي نااميد ميشم اخهً من خيلييي خيلي مهربونم توبدترين دعواها ناراختي ميرم ببينم ...

به خدا دلم بيشترازخودم به مردا ميسوزه خيلى شرايط اقتصادى بده خيلى خيلى براشون سخته كه نتونن خانوادشونو اونجوركه ميخوان ساپورت كنن غرورشون خورد ميشه يخورده درك هممون كم شده چه زنا نسبت به مردا چه مردا نسبت به زنا 

از دواج خواهرم و پسرداییم به طلاق انحامید نا رو مقصر دوتستن و هنه فامیل طرف اونا رو گرفتن و بدجور با ...

غصه نخور درس ميشه ايشاالله ماهم تو فاميل همچين مشكلى داشتيم ولى بعددوسه سال كه هردو ازدواج كردن باز اشتى كردن خونواده ها

منم موقعه بارداريم شوهرم كنارم نبود...،

برادرام بخاطر اينك چرا ازدواج كردم با شوهرم باهام حرف نميزدن....

خواهرام سر سنگين بودن ...همه اينا بازم هس

و دوستيم ندارم ....

عزيزم اينا برا هركسي ميتونه پيش بياد بايد زندگي كرد فق و فق ب ني نيت فك كن

اگه هم پيش خانوادت بودي نميتونستي حرفي بزني اونا تمام تلاششون واسه خوشبختي تو واسه خوشحاليت مجبوري ل ...

اره دقیقا آدم هیچوقت دلش نمیادازمشکلاتش وکموکثریاش باخانواده حرف بزنه چون اونا بیشترازخودت ناراحت میشنوغصه میخورن مخصوصامن ک کلا هیچی براکسی تعریف نمیکنم مگراینکه یه موضوع جالبوخنده دارباشه ک تعریف کنم کلادوس ندارم خیلی درباره مشکلات حرف بزنم فک کنم بخاطرهمین اخلاقمه ک اکثرا تنهام🙁🙁

به خدا دلم بيشترازخودم به مردا ميسوزه خيلى شرايط اقتصادى بده خيلى خيلى براشون سخته كه نتونن خانوادشو ...

من اصلا بحث اقتصادي نيس اون سربازه من باهمه شرايطش كنار اومدم اما كيع كه قدر بدون اونم خدايي كم نذاشته اما موقع دعوا خيلي بي رحم ميشه من هر چي ميكشم ار قلب مهربونم ميكشم بايد سنگ بشم 

وقتي دلم ميگيره اصلا خيلي نااميد ميشم اخهً من خيلييي خيلي مهربونم توبدترين دعواها ناراختي ميرم ببينم ...

الكى غصه نخور نى نى هم حس ميكنه باردارى و توجه بيشتر ميخواى ميدونم عزيزدلم به خودت سخت نگير همه دارن از اين بحثا و قهراا هرچى باشه به قول قديميا دعوا نمكه زندگيه غصه نداشته باش

من اصلا بحث اقتصادي نيس اون سربازه من باهمه شرايطش كنار اومدم اما كيع كه قدر بدون اونم خدايي كم نذاش ...

بحث اقتصادى يه نوعش بود عزيزم خب ببين همسرت خودت ميگى كم نذاشته برام ازطرفى سربازم هست هزينه زندگى هست دغدغه سربازيش هست اينكه بياد خونه به فكر تو بچه باشه هست برااينكه بتونه يه زندگى دلخواه و اروم براتون فراهم كنه هست ببين چقد داره تلاش ميكنه برازندگيتون تواين وضعيت جامعه خب همه ى اينا ذهنشو درگير ميكنه تو همسرشى همدمشى همونجور كه ناراحت شدنى غر غر ميكنيم به شوهرامون اونام گاهى اوقات بايه كاراشتباه تمام دغ ودليشونو سرماخالى ميكنن نبايد به خاطر اينا غصه دارشى كه