2777
2789
 خواهش میکنم گلم بازم سوال داشتی بپرس

من سوال دارم 😬🙋‍

میخوان یه سری لوارم ارایش اصل ارزون تر بخرم میشه راهنماییم کنی.پوستم خشکه ولی جوش میزنم ..هیچ کرم مودری رو صورتم‌نمیخوابه .بعضیا کرم‌پودر ۵ تومنی هم‌میزنن کلی خوشگل میشن‌😕 الان میخوام کانسیلر و کرم پودر واگه شد پرایمر بگیرم میشه پیشنهاد بدین بهم .پوستمم روشن هست ولی تناژ زرد داره

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
من سوال دارم 😬🙋‍ میخوان یه سری لوارم ارایش اصل ارزون تر بخرم میشه راهنماییم کنی.پوستم خشکه ولی جو ...

چشم عزیز دلم 

تا چه قیمتی میتونی واسه هر کدوم هزینه کنیی؟! 

و اینکه میخوای پرایمر چیکار کنه برات؟ پوستتو از خشکی دراره؟ 

رطوبت رسانی کنه؟! منافذو ببنده؟ 

جلوی برق پوستتو بگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیز دلم  تا چه قیمتی میتونی واسه هر کدوم هزینه کنیی؟!  و اینکه میخوای پرایمر چیکار ...

رفتم امروز خریدم 

کرم پودر اینلی گرفتم . کانسیلر فلورمار . ولی پرایمر خوب قیمتش بالا بود درنتیجه های کپی مک گرفتم ۵۰ .‌خط چشم هم بل گرفتم .

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
رفتم امروز خریدم  کرم پودر اینلی گرفتم . کانسیلر فلورمار . ولی پرایمر خوب قیمتش بالا بود درنتی ...

نه توروخدا های کپی همون فیکه 

نزنش اونم پرایمر 

همش ضرره پوستت داغون میشه 

خط چشم بل اوکیه 

کانسیلر و کرم پودره هم خوبه 

ولی کرم پودر اینلی برای پوست چرب خوبه نه خشک 

رو صورت خشک پوسته هارو بیشتر نشون میده 

در نتیجه قبلش مرطوب کنندده بزن

نه توروخدا های کپی همون فیکه  نزنش اونم پرایمر  همش ضرره پوستت داغون میشه  خط چشم ...

دیگه مجبور شدم بخرم مک رو . کارش ک خوب بود ولی از این باب ک پوست رو داغون میکنه من فقط واسه مراسمات میزنم ک اونم دوسه بار درساله درنتیجه خیلی تاثیر نداره .چ کنم دیگه پس هم نمیگیره .کرم‌اینلی هم خداییش روی پوستم خوب نشست .برای اولین بار دو دون نشد .زیرش مرطوب کننده زدم بعدشم پرایمر و ...والا فروشندهه گفتش ک اینا های کپی هست ک همون مواد رو میارن ترکیه و تو بسته بندی جدید میزنن.اصلش ۲۵۰ هست . گفت فیک اگ باشه ۲۰ تومنیه

نه اینا همه چرت میگن همش یکیه اره با مرطوب کننده و اینا عالی میشه

دیگه پولم رو ریختم تو اب جوب .😕درکل خیلی اهل آرایش نیستم .اینام گرفتم ک تو جشن یکی ار نزدیکان استفاده کنم . عیب نداره دیگه خداروشکر بقیه چیزا خوب بودن 😬

اره زیاد نزن فقط گلم

ساناز جون میشه اگ بلدی کمکم کنی ؟؟؟ 

یهویی جوشای زیر پوستی بدون رنگ کنارصورتم زدم .قبلا ن اشتم .اخر هفته هم یه جشن مهم داریم .کرم‌مودر هم ک روش میزنم برجستگیش معلوم میشه و بدتره .چیکار کنم ؟؟کمکم کن

ساناز جون میشه اگ بلدی کمکم کنی ؟؟؟  یهویی جوشای زیر پوستی بدون رنگ کنارصورتم زدم .قبلا ن اشتم ...

بخاطر کرم پودر یا پرایمر 

یا مرطوب کننده ایه که استفادع میکنی 

هر کدومش جدیده دیگه بزارش کنار 

میخوای بدونی چجوری از بینش ببری؟ 

ممکنه نشه تا اون تایمی که میخوای

بخاطر کرم پودر یا پرایمر  یا مرطوب کننده ایه که استفادع میکنی  هر کدومش جدیده دی ...

ن راستش پودر موبر روی صورتم گذاشتم و بعدش ک شستم شد جوش .ولی خب یه سری جوش های دیگ هم‌میزنم ک پرکی میشه . اگ راهی داری واسه زیر پوستیا بگو . ب طور کل باید برم طب سنتی از داخل درمان کنم .مشکل داخلی دارم احتمالا

ن راستش پودر موبر روی صورتم گذاشتم و بعدش ک شستم شد جوش .ولی خب یه سری جوش های دیگ هم‌میزنم ک پرکی م ...

اوه اوه ارههه واسه پودر موبره 

اگه مشکل داخلیه که حتما اقدام کن 

اما من روشی که خودم واسه جوش زیر پوستی استفاده میکنم میگم امتحان کن

یکیش کرم جوش دوکری 

یا پنبه بزن به شیر 

توی روز دو بار بزن به جوشا 

ده مین بمونه بعد بشور 

میتونی عسل هم بزنی 

یعنی پنبه بزن به عسل 

بزن به جوشا

بمونه ده دقیقه بعد بشور 

یه ماسک هم هست 

ترکیب عسل و دارچین و ابلیمو یه مقدار کم

بزن صورتت کامل 

بعد از ده دقیقه بشور 

مقدارش هم بستگی به خودت داره 

ولی حتما حتما اول یه گوشه صورتت امتحان کن که نسبت به دارچین حساسیت نداشته باشی 

موقعی هم که خواستی بشوری 

حتما با دست ماساژش بده که دارچین اسکراب کنه صورتتو 

ترکیب پودر نشاسته و شیرم خوبه 

ولی غلیظ مثل ماست باید بشه 

رقیق نه 

بزار بعد بشور بعد از ۱۵ دقیقه 

راستی عرق شاطره و کاسنی 

و چای سبز مصرف کن

واسه پاک سازی کبد چای سبز عالیه

باعث میشه جوش نزنی

اوه اوه ارههه واسه پودر موبره  اگه مشکل داخلیه که حتما اقدام کن  اما من روشی که خو ...

وااای مرسی ... از اینکه تو رو پیدا کردم خیلی خوشحالم 😍😍 خیلی لطف میکنی ک انقد خوب راهنمایی میکنی . بازم سوالی داشتم میپرسم ازت 😘 بین اینا کدوم سریعتر جواب میده .همه رو دارم 

وااای مرسی ... از اینکه تو رو پیدا کردم خیلی خوشحالم 😍😍 خیلی لطف میکنی ک انقد خوب راهنمایی میکنی . ...

خواهش میکنم عزیز دلم هررر سوالی داشتی بپرس گلم 

راستی پنبه الکلی هم خوبه 

من به شخصه خودم ماسک عسل و دارچین واسم خوبه 

خیلی زود ج میده 

ولی حتما حتما امتحانش کن یه قسمت صورتت حساسیت نداشته باشی وگرنه جواب عکس میده 

کرم دوکری هم خوبه دوبار بزن 

یه بار صبح یه بار غروب 

البته من خودم وقتایی که عجله دارم‌موقع خواب هم میزنم😐

خواهش میکنم عزیز دلم هررر سوالی داشتی بپرس گلم  راستی پنبه الکلی هم خوبه  من به ...

ممنون .اگ‌نتیجه داد بهت میگم‌😘