2777
2789
نه توروخدا های کپی همون فیکه  نزنش اونم پرایمر  همش ضرره پوستت داغون میشه  خط چشم ...

شما چقدر خوب راهنمایی میکنین.  

میشه به منم بگین کرم پودر چی بخرم؟ پوستم چربه و رنگ پوستم هم روشنه و سفیده نمیخوام زرد یا برنزه باشه.  

خدا جون سخت محتاج نگاهتم🙏 دختر بهشهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چقدر خوب راهنمایی میکنین.     میشه به منم بگین کرم پودر چی بخرم؟ پوستم چربه و رنگ پوس ...

مرسی  عزیز دلم لطف داری

اره گلم چه قیمتی میخوای 

اگه زیر ۱۰۰ میخوای 

LOreal infallible تیوپی 

و maybeline super stay 

اینا عالین 

و فینیش مات دارن

اما اگه میتونی قیمت بالا هزینه کنی 

بهم بگو 

مرسی  عزیز دلم لطف داری اره گلم چه قیمتی میخوای  اگه زیر ۱۰۰ میخوای  ...

ممنون عزیزم از محبتت. اینهارو داروخونه دارن؟ این دوتا کدومش قشنگ میشینه روی پوست و قبولش داری؟. دون دون نشه

خدا جون سخت محتاج نگاهتم🙏 دختر بهشهری
ممنون عزیزم از محبتت. اینهارو داروخونه دارن؟ این دوتا کدومش قشنگ میشینه روی پوست و قبولش داری؟. دون ...

من جفتشو داشتم عالین 

از برند های معتبری هم هستن 

فقط ایرمت بیستر تناژ زردی دارن همه رنگاش 

اما اینفلیبل  همه جوری داره

من سوال دارم 😬🙋‍ میخوان یه سری لوارم ارایش اصل ارزون تر بخرم میشه راهنماییم کنی.پوستم خشکه ولی جو ...

اگه‌جوش میزنی ولی حس میکنی پوستت خشکه به احتمال خیلی زیاد برای اینه ک پوستت چربه ولی رطوبت نداره٫ی آبرسان قوی استفاده کن اگه خشکی پوستت برطرف بشه ینی پوستت چربه٫اونوقت استفاده از محصولات مناسب پوست خشک جوشاتو تشدید میکنه

خانوما من یه مطلب دیدم که بهترین کانسیلرها رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه    

این بود لینکش https://bigsearch.ir/3x5k

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤