2777
2789
عنوان

عصبانیم 😕😕😕😕😕😕

377 بازدید | 31 پست

من خونه ام با خانواده شوهرم دیوار به دیواره.... یه خواهرشوهر مجرد دارم . یعنی دهن منو سرویس کرده هر مجلسی که میخواد بره پیام میده فلان لباستو آماده کن مامانم بیاد بگیره . انگار من وظیفه دارم که لباس مجلسه خانومو آماده کنم. 

بخدا شوهرم برام یه لباس کادو گرفته بود خودم اصلا نپوشیده بودم چند تا مجلس گرفته و پوشیده . آخرشم که داد به دختر خاله اش تا از رو مدلش بدوزه. تیر خلاص و زد😭😭😭😭 

انقد اون لباس و دوست داشتم اما حتی یه بار نتونستم تنش کنم. چون همه دیده بودن و ترسیدم تنش کنم فکر کنن لباس خواهرشوهرمو پوشیدم. 

دوباره الان مادرشوهرمو فرستاده که یکی از لباسامو بگیره منم ندادم. گفتم دادم به یکی . 

اما الان کلافه ام. انقد که به هیچ کس نه نگفتم . الان که لباس و ندادم عذاب وجدان دارم. 

نظر شما چیه؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕کارم بد بود؟؟؟؟ یا حق داشتم؟؟؟؟

❤👬❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وسیله ای بخرم بیچاره ام میکنن انقد ک میان و میبرن. سبزی خرد کنمو خراب کردن .موتورشو سوزوندن آوردن دادن . انقد پرو هستن اصلا به خودشونم نمی گیرن😐😐😐😐😐

❤👬❤

کار درستی کردی عزیز،ینی چی آخه،بره بخره،منم رو نه گفتن مشکل دارم ،چندوقته دارم تمرین میکنم،مهم خودتی نه دل کس دیگه،اونجوری که دوست داری زندگی کن

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم
عزیزم از این ور میگی دوست ندارم لباس بدم از اون ور میگی عذاب وجدان دارم فازت چیه😁

انقدر که لباس دادم فکر میکنم وظیفه ام شده😐😐😐😐😐هر چی میکشم از از این اخلاقه بدم هست

❤👬❤
من باشم لباسایی که پوشیدم رو میدم ولی جدیدا رو اصلا نشون نمیدم که بخواد

بخدا نمیدادم. گفتم دست خواهرمه. نشسته بود پیش شوهرم گریه کرده بود 😐😐😐😐😐 به مادرشوهرم گفته بود اگه نگار لباسشو نده من مجلس نمیام. انقد رفتن و اومدن تا من از رو رفتم😐😐😐😐

❤👬❤

لباسای نو رو نشونشون نده که مجبور شی  بدی

وقتی هم که کفت بده بکو مال خواهرم‌بوذ قرض کرده بود مال دوستم بود قرض کرده بود

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
اوف این سبزی خورد کن ها هم معضلی شده واسه خودش  بعضی وقتا میگم کاش نداشتمش

برای ممو خراب کردن. به خدا تودشون خریدن من اصلا ندیدم چجوریه..... تا سبزی میخرم زود میگن فلان جا ببر بده برات خرد کنن😐😐😐😐😐ببین چقدر پرو هستن

❤👬❤
کار درستی کردی عزیز،ینی چی آخه،بره بخره،منم رو نه گفتن مشکل دارم ،چندوقته دارم تمرین میکنم،مهم خودتی ...

انقد عصبانیم که حد نداره😐😐😐 چقدر بعضیا پرو هستن ..... 

❤👬❤
لباسای نو رو نشونشون نده که مجبور شی  بدی وقتی هم که کفت بده بکو مال خواهرم‌بوذ قرض کرده بود م ...

اشتباه از خودم بوده. اگه از اول سفت میگرفتم الان سوارم نبودن.....‌ خیلی بده ادم نتونه نه بگه

❤👬❤