2777
2789
عنوان

عصبانیم 😕😕😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 31 پست
برای ممو خراب کردن. به خدا تودشون خریدن من اصلا ندیدم چجوریه..... تا سبزی میخرم زود میگن فلان جا ببر ...

بگو اونجا درشت خورد میکنن دوست ندارم سبزی خورد کن ت رو بهم میدی اونجوری دوست دارم خورد کنم 

همینجور که اونا پرو هستن توام باش

امضا ندارم
حقته واسه چى وقتى لباس خريدى نشونش ميدى اون از كجا ميدونه كه تو فلان لباسو دارى

از ذوقم نشون دادم. شوهرم برام خریده بود خیلی دوستش داشتم.‌😢😢😢

معلومه که حقمه .... تا من باشم به این جماعت رو ندم

❤👬❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اونجا درشت خورد میکنن دوست ندارم سبزی خورد کن ت رو بهم میدی اونجوری دوست دارم خورد کنم  هم ...

دیگه چسب چیه؟؟؟ به چسب هم رحم نمی کنن. میان میبرن میذارن خونشون . ما باید بریم اویزون بشیم تا وسیله خودمونو بهمون بدن..... ببین دیگه ما چقدر بدبختیم

❤👬❤

با اجازه استارتر

قیمت آجیل مثل سایر کالاها در چندماه اخیر سه یا چهاربرابر شده است ، آجیل وارداتی نیست که به دلار ربط داشته باشد . بنابراین ...

@khandepare

هموطن عزیز

روز های زیادی به شب یلدا نمانده،
و طبق آمار فروش آجیل در چند ماه اخیر به یک چهارم سال قبل رسیده!!

برای همدلی با هموطنان عزیزی که توانایی خرید آجیل ندارند، ما هم امسال یلدا را بدون آجیل میگذرانیم

تا فروشندگان و دلالان به خود بیایند👍👍
این مورد دیگه مثل خودرو یا چیزای دیگه نیست  که بتونن احتکارش کنن
خراب میشه و روی دستشون میمونه😊

@khandepare

نخرید تا برای شب عید با بازگشت قیمت آجیل به قسمت قبل مواجه بشیم
یک سال هم یلدا بدون آجیل اتفاقی نمیفته👌👌
برای همدردی با اکثریت قشر ضعیف کشورم، امسال یلدا آجیل نمی خرم

شما نیز با کپی کردن این پیام به این کمپین بپیوندید  ❤🙏

لینک join👇

https://telegram.me/joinchat/AAAAADu3LmDPiwJawV96eQ

هر وسیله ای بخرم بیچاره ام میکنن انقد ک میان و میبرن. سبزی خرد کنمو خراب کردن .موتورشو سوزوندن آوردن ...

من که اصلا نمیدم  خانواده شوهر اگه یه بار پرو بشن دیگه ولت نمیکنن از این به بعد هر کاری میکنی بهشون نگو

انقدر که لباس دادم فکر میکنم وظیفه ام شده😐😐😐😐😐هر چی میکشم از از این اخلاقه بدم هست

لباس جزلوازم شخصیه هرادمه بنظرمن مثل مسواک میمونه،بعضی وقتاادماواقعاتشخیص نمیدن کارشون اشتباهه بایدبهشون یاداوری کنی،یامتقابلاازش لباس بخواه اگه گفت لباس خودتوبپوش بگواونوشماپوشیدی تکراری شده یاباخنده حرف دلتوبزن بگوهمه لباساجدیدموتن تو دیدن من اگه بپوشم فکرمیکنن لباسای توروپوشیدم،بهتره هرکی ازلوازم شخصی خودش استفاده کنه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ای خدا چقدر حرصم گرفت😤😤😤

هرچی بخرم دو روز بعد به شوهرم میگن به نگار بگو فلان چیز و بده من لازم دارم. منم انقد حرص میخورم اما باز مجبورن. 

یه بار خواهرم خونه ام بود . گفت نگار بخدا لباستو بدی من میدونم و تو !!!!!باور کن نزدیکه ۱۵ بار رفتن و اومدن . آخرش که مادرشوهرم اومد نشست تا لباس و بگیره . آخرم من از لجم لباس و دادم خواهرم بهش داد . خودم از اتاق بیرون نیومدم. 

بعد از رفتنش خواهرم گفت تو تقصیر نداری اینا روشونو خیلی سفته

❤👬❤
لباس جزلوازم شخصیه هرادمه بنظرمن مثل مسواک میمونه،بعضی وقتاادماواقعاتشخیص نمیدن کارشون اشتباهه بایدب ...

اتفاقا اینجوری بگم که از خوشحالی سکته میکنه. خودش میدونه که من اصلا لباس و تن نزدم. جالبه همه فکر میکنن که لباس مال اونه!!!!!!خودش با خنده میگفت😐😐😐😐😐😐

❤👬❤