2777
2789
اصلا دلگیر نیست هواش گرمه ولی همه جا سیستمای گرمایشی قوی داره تو خیابونم که با ماشینی باز کولر داره ...

عزیزم من خودم به شخصه و اون شخصی که اونجا زندگی میکرد فضاشو دوس نداشتیم بازم بستگی داره😊

عزیزم من بچه ندارم ولی دوستام که بچه دارن راضی هستن مدرسه هاشون از بیرون که خیلی خوشگله اینجا یه منط ...

خانومی منم خیلی دوست دارم ۱...۲ سال بیام کیش زندکی کنم . سه تا بچه هم دارم. لوازم خوراکی و اجاره خونه چطوره؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان کسی هست ساکن کیش باشه من یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین🙏

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
من الان ۴ ساله کیش هستم اصلا حاضر نیستم جای دیگه ای توی ایران زندگی کنم بیا پشیمون نمیشی

سلام عزیزم

همسرم کارواش داره و کلا فنی کاره

میخوایم بیایم کیش

بنظرت باز کارش اونجا چطوره؟

معایت زندگی در جزیره کیش:شما اگه بخوای بری کیش باید برای دیدن اقوامت با لنج و هواپیما سفر کنی که شاید بلیط گیرت نیاد یا دریا بریزه بهم یا هوا بد باشه پروازت لغو شه و اینا و اگه از گرما بدت بیاد واست مشکله ولی خودم خیلی از گرمای کیش توی تابستون مخصوصا مرداد ماه خوشم 

میاد من قوم و خویشم نه دوستام هیچکی تو کیش نیس و باید برم هتل و کسیو ندارم که ازش سوال کنم زندگیش چطوره و اینکه ماشینت کثیف باشه جریمه ای کیش چراغ قرمزم نداره خودت باید بدونی چجور رانندگیو رعایت کنی

مزایا:وسایل خانگی بسیار ارزونی در پاساژ پردیس و هایپر پاندا داره و خیلی قیمتا اوکیه هر وقت دل گرفت میتونی بری لب دریا رستورانای متنوع داره ماشینا اونجا اروزنه یخورده همه ماشین خارجیه مثلا پراید و پژو نداره اگه هم داشته باشه مال مسافرایی هست که زمینی و با لنج و منج و کشتی ماشین بر و از این دم و دستگاها میان