2777
2789
عنوان

واسه دسر شب یلدا عزا گرفتم. بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 70 پست
دمایه لایه دومی رو میگم چه جوری باشه موقع ریختن سرد باشه ؟ یه خانومی اینجا گفتن باید لایه اول بیس دق ...

نه...زیاده...نبم بندشد دومی روکمی بذارسردشه بعدبریزی....آب سردشم کمترباشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بچه ها این شکلاتا توش هستن. نه روی ژله چطوری ببرمشون توی ژله انار ؟

یه بسته ژله البالو یا انار با یک لیوان اب جوش حل بکن بزار به دمای محیط برسه بعد نصفش رو بریز  یه کاسه بزار نیم بند بشه درش بیار با چنگال خمش بزن ویه مشت شکلتت چیپسی ریز بریز داخلش و مخلوطش بکن وبعد بریزش تو قالب حرمی و با قاسق قشنگ صافش بکن و بزار منج دقیقه تو فریزر بمونه درش بیار بقیه ژله قرمز رو لریز روش بزار فریزر ده تا 15 دقیقه بمونه دست بزن تگه بسته بود نص ژله الویه ورا با با نثف لیوان شیر بنماری کن بزار سرد بشه اینکار رو از قبل بکن کخ فقط ژله ها رو در بیاری لایه بعدی دک اروم با قاسق بریزی دوش

مرسی😘😘😘

😘😘من امسال شایدژله آلوورابااناردرست کنم....توجام شیشه ای

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

استارتر حالا حتما باید اینو درست کنی؟

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

چرا پاستیل درست نمیکنی چون قراره ببری خونه پدر بزرگتون راحتترم میتونی ببری خیلیم خوشگلتره

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
رزبانوجان یخ نمی زنه توی فریزر ؟

تو فریز سرعت کارت رو میبره بالا نه رود درش بیار ولایه اخر که ژله سبزه ریختی دیگه نمیخاد بزاری تو فریزر بزارش یخچال وبذار هشت الی دوازده ساعت بمونه بعد از قالب دربیار وبرش بزن 

پاستیل ؟ تا حالا نشنیدم موادش چیه ؟

من ی بار درست کردم خیلی خوشگل میشه حیف عکسشو ندارم

گلوکز وپودر ژلاتین و ژله انار و کیوی و الوورا

قالبشم از این قالبای سیلیکونیه