2777
2789
عنوان

واسه دسر شب یلدا عزا گرفتم. بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 70 پست
چه خوب به نظر ساده تر از ژله میاد مرسی مامان لیلی جان

اره راحته و خوشگل😍

مانلی هستم عزیزدلم💕

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😘😘من امسال شایدژله آلوورابااناردرست کنم....توجام شیشه ای

من اصن تا حالا ژله درست نکردم گفتم از این رنگین کمونیا تو جام درست کنم ببینم چه جوری میشه😳

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍
من اصن تا حالا ژله درست نکردم گفتم از این رنگین کمونیا تو جام درست کنم ببینم چه جوری میشه😳

خوبه....فقط گفتم بذارنیم بندشه...لایه بعدی....لایه هاتم میتونی بجای آب سردبستنی بریزی مات میشه...خوبه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خوبه....فقط گفتم بذارنیم بندشه...لایه بعدی....لایه هاتم میتونی بجای آب سردبستنی بریزی مات میشه...خوب ...

یعنی یه لیوان بستنی؟زمانشو نمیدونین چقد باشه برا نیم بند شدن؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍
چه خوب شده دستورشو میگی لطفا ؟

عزیزم هندوونه رو از طولش نصف کردم

نصفشو برداشتم توشو  خالی کردم 

یه ژله زرد رنگ رو ریختم توش ‌گذاشتم یخچال تا خودشو گرفت

بعدش یه ژله قرمز ریختم روش و گذاشت بست

بعد به همین شکلی که میبینی برش دادم

حالا شما میتونی تپل تر برش بدی و توش شکلات چیپسی بریزی

من بار اولمم بود که درست کردم

امسال میخوام همینو درست کنم بعد بزنم به سیخ چوبی

و بذارم داخل هندوونه که داخلشو خالی نکردم و نصفش کردم

یعنی یه لیوان بستنی؟زمانشو نمیدونین چقد باشه برا نیم بند شدن؟

بستنی تقریباآب شه....کمترازمقدارآب جوش باشه که ژله سفت شه....طبقه بالای یخچال بذار....فریزرنه ها....بالای یخچال....تندتندسربزن...نیم بندشه  دست بزن ...تقریباچسبناکه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤