2777
2789
عنوان

پیام مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست

خدا لعنت کنه اونایی که داستان خیانت های دروغین رو برای رفع سر رفتن حوصلشون اینجا میزارن که حالا یکی مثل منو و امثال شما الکی به زندگیمون شک کنیم و همیشه شک تو دلمون باشه.شماهم عزیزم الکی خودتو اذیت نکن تاثیر چرت هایی هست که میان اینجا مینویسن

نیازمند معجزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یعنی هیچ جای شکی نیست ؟

اعتمادداشته باش به عشقت خودشم که گفته بیچاره  

اعتمادهمون کاری که من کردم خودش اومدهمه چیوبهم گف ولی من کاملابهش اعتماددارم ازخودمم بیشتر

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

واقعا یعنی هیچ جای شکی نیست ؟

فقط مواظب باش اگه شوهرت خوبه با شک بی مورد شوهرت رو به سمت کاری که نکرده سوق ندی چیزی که اهلش نیست رو بهش دیکته نکنی

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
اعتمادداشته باش به عشقت خودشم که گفته بیچاره   اعتمادهمون کاری که من کردم خودش اومدهمه چ ...

ازش بپرس کیه و وقتی راستشو گفت شماره طرف بزار تو لیست سیاه بلکه اون طرف هم بی خیال بشه ولی خدا نسل زنای هرزه را وربندازه که زندگی های مردم سیاه کردن 

فقط مواظب باش اگه شوهرت خوبه با شک بی مورد شوهرت رو به سمت کاری که نکرده سوق ندی ویزی که اهلش نیست ر ...

یه دلم میگم اگه با کسی بود حتما بهش میگفت ک شبا زنگ نزنه پیام نده 

باز یه دلم دلشوره س

...
ازش بپرس کیه و وقتی راستشو گفت شماره طرف بزار تو لیست سیاه بلکه اون طرف هم بی خیال بشه ولی خدا نسل ز ...

شوهر من خیلی خوشگله چهرش 😭دو روز پیش خودش میگفت کافیه ریشمو خط بگیرم برم سر کوچه 

منو دخترا میخورن با چشماشون😭😭😭

...
ازش بپرس کیه و وقتی راستشو گفت شماره طرف بزار تو لیست سیاه بلکه اون طرف هم بی خیال بشه ولی خدا نسل ز ...

من اصن اهل چک‌کردن گوشیواینانیستم پری شب خودش اومدبهم گف که یکی مزاحممه وخیلی حرفای بدبدمیزنه میگه بیامنوبگییررررر😐

بعدشم همسرم تهدیدش کرده وجلوخودم به طرف پیام دادکه ازت شکایت میکنموفلان بعدشم اون خطشوخاموش کرد

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من اصن اهل چک‌کردن گوشیواینانیستم پری شب خودش اومدبهم گف که یکی مزاحممه وخیلی حرفای بدبدمیزنه میگه ب ...

منم شوهرم یه گوشی ساده داره اهل تل و اینا نیست هر وقتم کار داره گوشی منو میگیره پیش خودم کارشو میکنه گوشی خودشم که در و پیکر و رمز نداره همش اینور و اونور افتاده 😃😃😃😃