2777
2789
عنوان

پیام مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
عزیزم انشالله همیشه خوشبخت باشید و باهم خوب باشید همینطوری 

مرسی مهربون همچنین

خداروشکرالان ۱۳ سال اززندگیمون میگزره و۳تابچه دارم خداروشکرهنومث همون اوایل خیلی خوبیم ان شاءالله که بقیشم خوب باشه

استارترشمام اعتمادکن تاهیچی ازت مخفی نکنه 

اگه اعتمادنکنه ازکوچیکترین کاراشرومیشه مخفی کاریا

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا گرامش هم تو گوشی من نصبه 

خوب پس حسابش پاکه اگه کسی اهل این کارا باشه اینقدر راحت برخورد نمیکنه که الکی حرص نخور خداراشکر سالم شوهرت ادمای هفت خط معلومه چکارا میکنن

منم شوهرم یه گوشی ساده داره اهل تل و اینا نیست هر وقتم کار داره گوشی منو میگیره پیش خودم کارشو میکنه ...

شوهرم فقط وات داره الان همینوحذفیدازدست مزاحمه 

میگف غیرتی شدم 😂

البته میگه مطمعنم مزاحمه پسره

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اینستا گرامش هم تو گوشی من نصبه 

پس خوب دگه معلوم ه حسابش پاکه 

زندگیتوبااین شک بی اعتمادیاخراب نکن گلم

مرسی مهربون همچنین خداروشکرالان ۱۳ سال اززندگیمون میگزره و۳تابچه دارم خداروشکرهنومث همون اوایل خیلی ...

انشالله عزیزم همیشه خوشتون باشه موافقم از همین کارای کوچیک مخفی کاری شروع میشه زیادم حساس نباید باشی

والا من که مجردم یکی مزاحمم میشد نمیدونستم کی بود جواب نمیدادم هی میگف کی کنارته جواب نمیدی و شارژْ نداری تا بفرستم و .... منم کلا جواب نمیدادم تا بیخیال شد😂😂

اینا مزاحم بیکارن و میخان سرگرم باشن.

خودتو بخاطر یه مزاحم ناراحت نکنی و زندگیتو بکن 😒😒