2777
2789
عنوان

پیام مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست

بنظرم به مشاور مراجعه کن ببین چی میگه..

نه میشه بی خیال باشی و نه میشه حساس بشی..

احتمالا یه زن هرزه بیشرفه که میخواد توجه همسرت رو بخودش جلب کنه.همسرت هم نمیخواد بش پابده.

اونم ول کن نیست..خدا لعنت کنه زن های اینجوری رو..

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خب مشخصه ک مزاحم بوده هرکیه 

شما سعی کن دعوا و داد و بیداد راه نندازی از در محبت و ارامش باهاش حرف بزن و بگو ک خب مزاحمه دیگه هرکیه قصد خراب کردن بینمونو داره این دفعه زنگ زد بده خودم جواب بدم 

کاری کن ک بهت راستشو بگه نه ک ب دروغ بگه پیام داده ببخشید 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
چیو میخوای بفهمی ؟مگه خودت نمیگی شوهرت نوشته شما؟ بعدشم زنگ زده طرف جواب نداده به نظر من که خیلی ن ...

اخه اونجا ک داشت پیامو میخوند من رفتم کنارش شاید فک کرده من پیامو خوندم 

ولی من نگاه صفحه گوشیش نکردم

...

همین تاثیر خیانتای الکی که اینجا میخونیم باعث شده به همه چی شک کنیم بنده خدا چی از جونش میخوای 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

چندروز گوشیشو چک کن هرچند کار زشتیه😔اگه به صداقتش ایمان داری که دوباره ازش بپرس چی شد؟فهمیدی مزاحمه کی بود؟

ولی رویهم رفته بی خیالش شو 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

لابد شمارشو روی سردرمغازه نوشته بعد ازاین بچه. دبیرستانیا بردا‌شتن زنگ زدن! اینجور کارا ببخشید و قطع کردن وحرف نزدن و... کار هموناست

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

مثل اینکه دوست داری انگی بچسبونی به شوهرت.

عزیزم این شرحی که تو نوشتی و عکس العملی که شوهرت نشون داد، مشخصه اون یه مزاحمه( ممکنه دوستی دشمنی یا هر چیزی باشه) و اصلا جای نگرانی نیست.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

فعلا که چیزی نیست.

ولی شماره رو سبو کن برو واتساپ و تلگرامش چک کن ببین میشناسی شاید یکیه میخواد رابطتون خراب کنه شایدم از این زنای خرابه که واسشون مهم نیست همینجوری یه شماره میگیرن وزندگی یکیو خراب میکنن

ولی اینجوری که نوشته زنت پیشته یعنی آشناس میخواد رابطتون خراب کنه

اگر شوهرت ریگی به کفشش بود گوشیشو نمینداخت و بره

نیازمند معجزه
اخه اونجا ک داشت پیامو میخوند من رفتم کنارش شاید فک کرده من پیامو خوندم  ولی من نگاه صفحه گوشی ...

شرلوک هلمز بازی در نیار که خبری نیست حسس ششمت چی میگه خودت شک داری

معمولا حس ما خانما دروغ نمیگه

حست چیه

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
شرلوک هلمز بازی در نیار که خبری نیست حسس ششمت چی میگه خودت شک داری معمولا حس ما خانما دروغ نمیگه ح ...

احساس میکنم یه چیزی هست یکم دستپاچگی شوهرم منو کلافه کرده

...