2777
2789
عنوان

پسر خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 24 پست

بستگی ب رابطه‌ی ۳ سال قبل داره

مثلا داداش من به دوست داره ک هرازگاهی ب من پی ام میده

مثلا راجب زندگیش راجبه کارش و حال احوال با بهونه‌های مختلف

دلیلش علاقه نیست چون بچگی با هم بزرگ شدیم و داداشم الان ایران نیست داره سعی میکنه مول یک دوست برام باشه و مولا جای خالی داداشمو حس نکنم و راجب همه چی حرف میزنیم و واقعا برام با دوستای دخترم فرقی نداره ، راجب مهمونی راجب کار یا دوستامون

اما یه کس دیگه هست حدود یکسال پیش اومد سمتم منم با لگد ردش کردم و گفتم نه هر از گاهی پی ام میده و چرت و پرت میپرسه مثلا راجبه کار یا شغل .. میدونم میخواد مثلا خر شم 

یادم تورو فراموش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحصیلکرده ،ظاهر خوب ،خانواده خوب،نجیب ،مودب

اینا رو که 90 درصد خواستگارا تو برخورد اول دارن

شغل 

وضعیت مالی و پس انداز 

هوش اجتماعی 

اینایی که گفتی موقعیت نیست.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""