2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای وای درکت می کنم از بی حسیه وحشتناک کتف و گردن درد میگیره مایعات زیاد بخور زیادها تا اثربی حسی بره

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

بیهوش شدی یا بی حسیه کمر؟

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

احتمالا بچه اولتونه

منم بعد از زايمانم چون بچه رو بغل ميكردم شير ميدادم يا راه ميبردم هميشه كتف و بازو و گردنم درد ميكرد

چون عضلاتم ضعيف بود

ولي الان كه ٢٠ ماهشه ٣٠ كيلو بار رو يه دستي بلند ميكنم😂😂

منم سزارین کردم دو هفتس ربطی نداره ب زایمان درد گردن و کتف

نه برای بی حسی دردشم افتضاحححح

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

اگر بی حسی کمر زدی چندجلسه برو ماساژ درمانی خیلی خوبه.حتما گرم نگهش دار مدام کیسه آبجوش بزار بهتر میشی

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

احتمالا بچه اولتونه منم بعد از زايمانم چون بچه رو بغل ميكردم شير ميدادم يا راه ميبردم هميشه كتف و ب ...

بله بچه اوله...پس بهتر میشم؟؟؟شما بعد چند وقت خوب شدید؟؟