2777
2789
عنوان

بیاین

64 بازدید | 12 پست

اخرشبه دل خیلیا بیقراره وفکرخیلیامون مشغول،بیاین براهم دعاهای خوب بکنیم وبا حال خوب و دل آروم بخوابیم،هرکی برانفربعدیش یه دعای قشنگ بکنه😊

اولین نفرخودم دعامیکنم:اولین نفری که پست میذاری تواین تاپیک انشالله فردایه خبرخوش بهت برسه🙋🙏

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دعای منم اینه که انشالله روزها و شبهاش رو با آرامش سپری کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه هاقبل ازاینکه پست بذارین صفحه روبروزرسانی کنین

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

دعا میکنم امشب بهترین خواب دنیا رو ببینید و فردا اونیکه از همه توی دنیا بیشتر دوسش دارید با عشق بیدارتون کنه

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت
دعای منم اینه که انشالله روزها و شبهاش رو با آرامش سپری کنه

انشالله یه کارخوب وپردرامدگیرت بیاداگرم سرکارهستی جیبات پرپول باشه همیشه

انشالله یه کارخوب وپردرامدگیرت بیاداگرم سرکارهستی جیبات پرپول باشه همیشه

دعا کنین برای پدرم حالش خوب نیست  

تنهاست و افسردگی شدید گرفته دکتر هم نمیاد تو رو خدا دعا کنین براش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دعا کنین برای پدرم حالش خوب نیست     تنهاست و افسردگی شدید گرفته دکتر هم نمیاد تو رو خدا ...

انشالله بهترباشن 🙏🙏

انشالله بهترباشن 🙏🙏

فدات