2777
2789
عنوان

شاغل یا خانه دار؟مسأله این است؟

509 بازدید | 32 پست

خانمای متاهل لطفا بگین در چه وضعیتی هستین و کدومش بهتره به نظرتون؟اونایی که چند ساله شاغلن بگن که پشیمون نیستن و درگیری های کارشون روی روابط با همسرشون تاثیر نذاشته؟کم حوصله بشید یا خسته،یا همصر خوب و مادر خوبی نباشید از خستگی و فشار کاری...اونایی که مدت زیادیه خونه دارن بگن که پشیمونن؟چرا؟احساس نمیکنین توی اجتماع فراموش شدین و مفید نیستین و سربار شوهرتونین؟

تعداد رای : 22
نظرسنجی
شاغل
15
68%
خانه دار
7
31%
انقد بخند که ابرا ببارن, مقصد جاییه که غم ها نباشن 

من ترجیح میدم بعد از اتمام تحصیلاتم تا جایی که می تونم برم سرکار، چون همسرمم کارش جوریه که اکثر وقتا خونه نیس منم که فعلا قصد بچه دار شدن ندارم و این که استقلال مالی رو به شدت دوست دارم... 😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مزون داشتم

ساعتکارم دست خودم بود

۲۰ روزی یکبار هم فال هم تماشا استانبول بودم

مزونمم از شمال تا جنوب مشتری داشتم

سرم شلوغ

ولی خوب واقعا سخته کار پارسال مهر ماه واکذارش کردم

برای خودم واقعا اینجوری الان میپسندم

کلاسامو میرم زبان رقص باشکاه

دوره با دوستام 

میگم تازه شغلمم سخت نبود

شوهرم واقعا میکه هیلی بد بود قبلا همش کار

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

زن باید از نظر مالی مستقل باشه تا در صورت فقدان همسرش به هر دلیل خودش از پس خودش و بچه هاش بر بیاد و عدم توانایی مالیش باعث نشه مجبور شه تو زندگی نا مطلوب بمونه.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

متاسفانه سر کار نرفتم  شوهرم از اول شرطش خانه دار ی بود گفت دوست ندارم خانمم بره سر کار       منم قبول کردم چون فکر میکردم بعدا نطرش عوص میشه    اینم بگم مامانش ودوتا خواهراش معلمن یعنی شاغلن  نمیدونم شانس من چرا این اینجوریه     قبول نکرد که نکرد     با تحصیلات لیسانس 12 ساله تو خونه نشستم  دانشگاه  دولتی وتهران😥ارزوم بود که میرفتم سر کار واستقلال مالی داشتم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

من شاغلم. این که بگم این موضوع هیچ تاثیر منفی در زندگیمون نداشته که دروغ گفتم، کارمم سخت و پر استرسه، انرژی زیادی ازم میگیره تا جایی که یه وقتایی که میام خونه اصلا نای حرف زدنم ندارم. سعی میکنم برای همسرم تا جایی که میتونم وقت بذارم ولی قاعدتا به خیلی چیزا نمیرسم. من حتی خیلی از جمعه ها و تعطیلات و عید و... هم کشیک هستم. همسرم درک بالایی داره و خیلی همراهی میکنه اما بالاخره اونم انسانه یه جایی خسته میشه، خیلی وقتا به شوخی میگه مردم برای شب جمعشون حسابی برنامه میچینن، منم باید تو رو برسونم سرکارت و عین بچه دبستانیا بگیرم زود بخوابم!!  

در دوره مجردی من اولین دختر فامیل بودم که سرکار دولتی رفتم. متاسفانه به خاطر ناپختگی خودم و سوءاستفاده دیگران اکثر درآمدم صرف اصلاح خرابکاری بقیه شد.دیدم کسایی که تا دیروز تره برام خورد نمیکردن حالا همه ازم انتظار دارن. توی شرایطی افتاده بودم که دیگه نمی تونستم به کسی نه بگم.قرض فلانی رو بده، شاکی های فلانی رو راضی کن. واقعا مسخره بود درحالیکه سنی هم نداشتم

موقعی که ازدواج کردم به شوهرم گفتم کار کردن و کار نکردن دست خودم باشه و همسرم موافقت کرد و تا حالا سر کار نرفتم.مدتی هست مسائل مالی بهمون فشار میاره بچه هام هم بزرگ شدن.برای همین دارم کم کم به یه کار نیم وقت فکر میکنم

کن هر دو رو تست کردم ۱۰۰٪ خانه دار

منم مجرد بودم تا چند ماه بعد ازدواجم کار کردم اما استرس و فشار روم زیاد بود،صد البته که پول بیشتری داشتم ولی الان آرامشم بیشتره اما یکم عذاب وجدان دارم که نکنه عمرم تلف بشه و وقتی به خودم بیام که دیره

من شاغلم و خيلي هم راضيم البته خيلي اين قضيه به شعور همسر هم برميگرده ها كه زندگي راحت پيش بره ها

آره همینطوره.فکر میکنم شوهرم تا 30،40 درصد کمک کنه توی کار خونه وقتی برم سرکار.