2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی عکس رنگی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
یعنی چی عکس رنگی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه دکترت برات بنویسه .عکس رادیولوژی که از رحم میندازن .ممکنه کسی گرفتگی داشته باشه و باز کنه چون یه ماده ای تزریق میکنن برای عکس گرفتن اون ممکنه باز کنه

تو عکس مشکلی داشتی؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟امروز انجام دادم کی میتونم نزدیکی داشته باشم؟

یکم چسبندگی لوله ی چپ،من دو ماه بعد باردار شدم،اون ماهی که عکس گرفتم طبق حرف دکتر اقدام نداشتم که یوقت خارج رحم نشه،وقتی لکه بینیت تموم بشه دیگه میتونی رابطه داشته باشی

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
یکم چسبندگی لوله ی چپ،من دو ماه بعد باردار شدم،اون ماهی که عکس گرفتم طبق حرف دکتر اقدام نداشتم که یو ...

ان شالله به سلامتی زایمان کنی و نینی تو بغل بگیری مرسی.منم میگم این ماه نزدیکی نداشته باشم نمیدونم .البته جوابشو اخر هفته میده 

ان شالله به سلامتی زایمان کنی و نینی تو بغل بگیری مرسی.منم میگم این ماه نزدیکی نداشته باشم نمیدونم . ...

مموون عزیزم،انشالله برای شما هم خیر باشه و زود نی نی بیاد تو دلت ❤️

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی