2777
2789
عنوان

عنشو در اوردید 😐💩

506 بازدید | 19 پست

این تبلیغا چیه دیگه؟ اه هی هر دفعه یه اعصاب خوردی جدید تو سایته... برا همینه دیگه دلم نمیخواد زیاد بیام سایت

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

کاربرا روز به روز بدتر میشن سایت روز به روز. داغون تر میشه....نصف صفحه رو این تبلیغ گرفته اصلا نمیبینم چی دارم مینویسم!!!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در سایتو تخته کنید خیال مارم راحت کنید یه بار

اخه یعنی چی نصف صفحهههههه رو گرفته!!!!!!!! بخدا من دیگه نمیام

عنوانتون😐

خانوم مونا تهرانی تو یه تاپیکی داره توضیح میده

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
چرا انقد تاپیک میزنین 😩 بجا تاپیک زدن دو دیقه وقت بذارین اد بلاکر نصب کنین و تمام 😩

چرا  انقد تاپیک میز نید چیه من بعد از حدود دو هفته. اومدم دیدم اینجوره خوف کردم😐 چی نصب کنم از کجا

عنوانتون😐 خانوم مونا تهرانی تو یه تاپیکی داره توضیح میده

کدوم تاپیک

کدوم تاپیک

تاپیک و پیدا کنم لینکشو میزارم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱