2821
2789
عنوان

خرج عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 41 پست

بدون اینکه به حرفهاشون توجه کنی به کار خودت ادامه بده.....وقتی از الان ناراحتی بعد از برگزاری مراسم بیشتر احساس ناراحتی میکنی ...مدام از خودت و خانوادت تعریف کن...بدگویی مادرش رو پیش همسرت نکن ولی چیزهایی که دوست داری رو بدون ناراحتی به همسرت بگو. 

اقایون تو کارهای عروسی کلافه میشن دیدی همسرت نمیتونه خودت با خانوادت برید دنبال تالار و ارایشگاه و لباس وقتی پسندیدی همسرت رو ببر

دائم بهشون میگم ولی کو گوش شنوا دائم میگن نه اون تالارا گرونن برا یه شب خوب نیس اینقد خرج برو یه جا پایین انتخاب کن ولی وقتی حرف از جهیزیه ام میزنم میگن جهیزیه باید گرون باشه مثل اینکه میخوای با اونا چند سال زندگی کنی😞😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلل الخالق مگه خانواده شوهر برای جهیزیه نظر میدن؟ عزیزم اگه شوهرت برات خرج میکنه هرچی میگن بگو چشم ا ...

الان اب ها سربالایی میره اره نظر میدن خوانواده شوهر منم میخواستن یه نظری نازل کنن،در مورد اینکه مبلاتو از کجا بخر شوهرم قشنگ جلو جمع همشونو قهوه ای کرد گفت لطف میکنن جهزیه میدن،تو این گرونی وظیفه منه که،بخرم اونا دارن به جیب من و زندگی من کمک میکنن به کسی مربوط نیست چی از کجا میخرن حتی خود زنم.هرچی مادر مدرش صلاح دونستن اونو میدن.خفه شدن دیگه

همه پولدارا که اینطور نیستن من دایی مامانم پولداره واسه عروسش اصلا نرفتن خرید کارتشو داد به عروسش ب ...

خب اینم میشه چشم و هم چشمی

ادم نباید عروسیشو بخاطر حرف مردم بگیره 

هرکی هرکاری‌رو باید بخاطر دل خودش انجام بده

یه گوش در یه گوش دروازه 

کار خودتو بکن بگو من چون پوستم سفید و حساسه باید یه جا برم که بهترین لوازم آرایش و استفاده کنم که خراب نشه

همسرت هم اینجوریه؟

در نهایتام نشد یه جهاز معمولی بخر چیزی هم گفتن بگو آخه شما اقتصادی بودنو یادم دادید گفتم تو همه مراحل زندگی استفاده کنم

دائم بهشون میگم ولی کو گوش شنوا دائم میگن نه اون تالارا گرونن برا یه شب خوب نیس اینقد خرج برو یه جا ...

من جات بودم هروقت حرفش شد میگفتم هرچی مادر پدرم صلاح بدکنن همونو میدن ما رسم نداریم دیگران نظر بدن در نورد جهزیه در صورتی که از جیب بابام میره مولش.😇

عزيزم بابات بايد خودش هركار دوست داره بكنه توام هرچي ميخواي برا عروسيت انجان بده پشيمون ميشي

ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودت مقايسه نكن🤗كاش بعضيا به جاي فرزند اوري فرزند پروري را بياموزند😒
خب اینم میشه چشم و هم چشمی ادم نباید عروسیشو بخاطر حرف مردم بگیره  هرکی هرکاری‌رو باید بخاطر ...

خب درسته ولی وقتی پولشو داره دوست،داره واسه عروسیه پسرش سنگ تموم بزاره یه دونه پسر داره 

اصلا به اونا مربوط نیست چه جنسی می خری اصلا توجه نکن

جهیزیه چه 10 تومن باشه چه 100 تومن حق ندارن دخالت کنن

تو هم اصلا کوتاه نیا بگو من ارایش عروس می خوام تالار خوب میخوام 

بهترین شب تو زندگیمه

ولی نذار بخاطر این زندگیت بهم بریزه و سردی بیاره

اگه قبول نکردن اصلا بحث نکن

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
دائم بهشون میگم ولی کو گوش شنوا دائم میگن نه اون تالارا گرونن برا یه شب خوب نیس اینقد خرج برو یه جا ...

عزیزم برای منم  به حرفم گوش نمیدادن نه لباس نه ارایشگاه و تالار و فیلم برداری کلا دوست نداشتم. بعد 5 سال ازشون دلگیرم. اون موقع زبون نداشتم. ادم باید بتونه با خوبی و نرمی حرفشو بگه و اگه هم گوش ندادن بدون اینکه دعوا کنی بگو من اینو دوست دارم و به جز این نمیخوام.

وقتی هم میبرن موردی نشون میدن که در شان خودت نیست زود نیشخند بزنو و ایراد بگیر. تنها هم نرو یه نفر از طرف خودت ببر

الان اب ها سربالایی میره اره نظر میدن خوانواده شوهر منم میخواستن یه نظری نازل کنن،در مورد اینکه مبلا ...

اونم اولش چون تورو گرفته داغ بوده همچین حرفی زده بعد چندسال ک مزه گرفتاریای زندگی‌رو بچشه و بره زیر دندونش مطمئن باش میره سمت خونوادش

شایدم ی‌وقت شمارو پیش خونوادش قهوه‌ای کنه

جهزيه هديه پدر به دخترشه شايد دلش بخاد بده شايدم نه شايد دلش ميخاد بدترين ماركو بده اين هديه رو بايد ببوسي بزاري رو چشات هرچقدرم كم چون پدرت با هزار اميد برات ميخره

ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودت مقايسه نكن🤗كاش بعضيا به جاي فرزند اوري فرزند پروري را بياموزند😒