2821
2789
عنوان

خرج عروسی

514 بازدید | 41 پست

سلام خانوما چند ماه دیگه ان‌شاءالله عروسیمه

خانواده شوهرمم بشدت پولدارن ولی همش بهم میگن حرف باغ رو که اصلا نزن تو تالارا هم ارزون ترین تالار رو انتخاب کنین

میریم دنبال ارایشگاه میگه تو که خوشگل و سفیدی برو یک آرایشگاه معمولی همین جا ، براچی اینقد خرج الکی بکنیم برا آرایشگاه گرون

سر هرچیزی همیجوری میکنن و میگن پایین ترین 😔 درصورتیکه وضع مالیشون عاااالیهه

جالب اینجاس ک از من جهیزیه فوق العاده گرون و لوکس میخوان مامان بابای من بهترین جهیزیه رو دادن که هر کی میاد چشماش برق میزنه از یخچال ساید گرفته تا لوکس ترین لوازم

خونه مادرشوهرم هر وقت میرم میگه فلان وسیله رو بخریا مارکش این باشه ، یکسره میگه اعصابمو خورد کرده و مثلا میگه ظرفشویی خریدی؟؟ رومیزی نخریا ازین بزرگا بخر مارک پایین نخریا مارک الجی و بوش بخر ولی نوبت خرید خودشون میشه ارزون باید باشه

از الان کوتاه بیای فاتحت خوندس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین خودشون باهاشون رفتار کن بحالشون جا بیاد؛شما هم برو دست ّذار رو گرون ترین چیزای ممکن از تالار گرفته تا خرید عروسی ؛بگو من دارم تو این گرونی بهترین جهیزیه میارم بهترین عروسی روهم میخوام 

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"

بیخود کردن وقتی پولشو دارن زورشون میاد خرج کنن؟

کم نیار بهترین آرایشگاه و بهترین تالار شهرو انتخاب کن بگو یا همینایی که انتخاب کردم یا شرمنده برین یه عروس در حد توقعات خودتون انتخاب کنین

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

خدا برا چی بهت زبون داده؟؟؟؟؟

برای اینکه تو هن به اونا بگی من حای ارزون نمیرم لباس عروسم حتما باید مارک باشه عروسی هم جای ارزون دوست ندارم افت داره برام با این جهزیه برم ارزون عروس شم

عین خودشون باهاشون رفتار کن بحالشون جا بیاد؛شما هم برو دست ّذار رو گرون ترین چیزای ممکن از تالار گرف ...

اگرم خیلی اذیت کردن بگو منم جهیزیه ام کمه

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"

همین کارارو کردن ک اینطور تونسن پول جمع کنن دیگ، انگار تاحالا با ادم پولدار نبودی رفتاراشونو بدونی چجوریه

بهشون بگو مادرجون شما ازمن هرچی خاستید من ب نظرتون احترام گذاشتم و انجامش دادم الانم انتظار دارم الان شمام ب حرفای من گوش کنید و انجامش بدید

بگو عروسی واس دخترا مهمه منم دوس دارم بهترین شب زندگیم باش

بعدم ی سوال دارم طرف پسر شیربها بهتون ندادن ک همه چیز شما خریدید؟

جلل الخالق مگه خانواده شوهر برای جهیزیه نظر میدن؟ عزیزم اگه شوهرت برات خرج میکنه هرچی میگن بگو چشم اما کاری که خودت دوست داری بکن اگه پدرشوهرت خرج میکنه مجبوری کوتاه بیایی. البته من خودم حاضر نمیشم با منت کسی برام خرج کنه... در مورد جهیزیه ات اصلا باهاشون حرف نزن هروقت حرفش شد یه لبخند بزن حرفو عوض کن به اونا چه ربطی داره اخه... چقدر چیزای عجیب ادم میشنوه

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
همین کارارو کردن ک اینطور تونسن پول جمع کنن دیگ، انگار تاحالا با ادم پولدار نبودی رفتاراشونو بدونی چ ...

همه پولدارا که اینطور نیستن

من دایی مامانم پولداره واسه عروسش اصلا نرفتن خرید کارتشو داد به عروسش بهش گفت با،شوهرت یا مادرت یا هروی دوست،داری برو هرچی دلت خواست و باب میلت بود،بخر اصلا هم ارزون نخر و ملاحظه نکن چون فردا روزی میخوان بگن عروسی فلانی هاست نه دختر فلانی.الان دیگه با ما میشناسنت.

حتی یادمه کارتای عروسیشونو رفتن اتلیه و عکس گرفتن و کتابچه کرده بودن.