2777
2789

خیلی درمونده شدم😭😭😭😭

خیلییییی

یه نذری بگید بکنم سریع حاجت بگیرم یکی دو روز فرصت دارم.

از خدا خواستم

از امام زمان خواستم

از امام علی خواستم

از حضرت زهرا خواستم

از شهدا خواستم

تمااااام تلاشمم کردم کلی دوندگی کردم و هنوزم نشده ۲ روز فرصت دارم.

باید هم اتفاق بیفته یعنی یه پروسه ایه باید جور بشه ولی خیلی داره آروم پیش میره خیلییییی

اصلا طبیعی نیست

چیکار کنم؟

نذر کردم به فقیر و بچه یتیم کمک کنم.

نذر کردم غذا پخش کنم

خستههههههه شدم😭😭😭

خدا داره وضعمو میبینی چرا اینجوری میشه 😢

عزیم این رو میگم انجام بده خیییلی مجربه صد ایه از قران ازهرجا که دوست داشتی رو بخون بعد از اون ۷بار بگو یا الله انشالله هر حلجتی داشته باشی براورده میده مطمئن باش ،اگرم نشد حتما یه حکمتی توشه

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیم این رو میگم انجام بده خیییلی مجربه صد ایه از قران ازهرجا که دوست داشتی رو بخون بعد از اون ۷بار ...

امروز ۱۴ بار آیه الکرسی خوندم

بازم اینکاری ک گفتی رو انجام میدم

توروخدا دعا کن

اگه نشه دیگه کاملا از خیلی چیزا ناامید میشم

خدا میدونه در مونده شدم😭

برو بیابون دور خودت یه خط بکش ۷۰ بار ایت الکرسی بخون.کسی نباید تورو ببینه بعدش دعاتو بخدا بگو

بیابون چه جوری برم😢

الان خودم تو بدبختی گیر کردم که انگار زندگیم بیابونه

تو خونه همین کارو میکنم مرسی عزیزم

بیابون چه جوری برم😢 الان خودم تو بدبختی گیر کردم که انگار زندگیم بیابونه تو خونه همین کارو میکنم ...

من اینو روشو میدونستم.همین الان سرچ کردم

دیدم یه خانوم نی نی سایتی همینکارو کرده.گفت رفتم بیابون انجام دادم .همون روزم نتیجه گرفتم.تو همون بیابون که بودم زنگ زدن بهم گفتن درست شد.گفت حتی زیارت امام رضا هم رفتم.حاجت روا نشدم

من اینو روشو میدونستم.همین الان سرچ کردم دیدم یه خانوم نی نی سایتی همینکارو کرده.گفت رفتم بیابون ان ...

برم بیابون پس؟

آره یه بار تو جاده خودم با دلشکسته تو اتوبوس سوار بودم دعا کردم گرفت

باشه پس میرم بیابون

ولی تنهایی میترسم😢

برم بیابون پس؟ آره یه بار تو جاده خودم با دلشکسته تو اتوبوس سوار بودم دعا کردم گرفت باشه پس میرم ب ...

من خودمم حاجت دارم.امروز به یاد این دعا افتادم.منم نمیتونم برم بیابون

میگن تنها نرید که به جای ثواب کباب کنید

با یکی برید از دور مواظبتون باشه

خودمم به این فکر کردم وقتی تو خونه تنهام اینکارو انجام بدم

اما بنظرم هیچی بیابون نمیشه

من خودمم حاجت دارم.امروز به یاد این دعا افتادم.منم نمیتونم برم بیابون میگن تنها نرید که به جای ثواب ...

آره منم به این فکر کردم تو خونه تنهایی انجامش بدم

نمیدونم به خدا ببینم شاید شد ک برم شایدم نشد

امروز ۱۴ بار آیه الکرسی خوندم بازم اینکاری ک گفتی رو انجام میدم توروخدا دعا کن اگه نشه دیگه کاملا ...

ان شالله به حق حضرت فاطمه مشکلت حل بشه 

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
لطفا درخواست دوستی بده ب من کارت دارم گلم

عزیزم من از اون موقع ک سایت تغییر کرده مشکل فنی دارم نمیتونم به کسی درخواست دوستی بدم به نی نی یار هم گفتم ولی بازم مشکلم حل نشده

ببخشید اگه میشه شما درخواست بده