2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم،کسی هس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133023 بازدید | 71 پست
اخه من حتی یذره م لذت نمیبرم چه برسه ب ارگاسم

ببخش انقد رک میگم شما نباید ثابت وایسی که باید یه سری انقباضاتو حین دخول انجام بدی تاثیرشو میبینی..بری پیش یه س.ک.س.تراپیست قشنگ راهنماییت میکنه اگه هم نتونستی بری میتونی توسایت ماماسایت دنبالش بگردی 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من حتی یذره م لذت نمیبرم چه برسه ب ارگاسم

باید با شوهرت صحبت کنی .. اصلا دوسش داری ؟ معاشقه دارید ؟ همه ی خواسته هاتو باهاش مطرح کن .. بعدشم هنوز اول راهی درد و ترس و ... عادیه و به مرور خوب میشه اگر به فکر باشی ... خانما اکثرا برای لذت بردن باید از طریق مالش کلیتوریس تحریک بشن ... 

بعضیا خودشون هم هیچ قدمی برای لذت بردن برنمیدارن و مث مجسمه بی حرکتند و توقع دارن همه چیز به دست مرد حل بشه .. کلا اینجور ادما فقط بلدن غرغر کنن و خودشونو لوس کنن مطمئن باشید مرد اصلا ازین مدل رفتارای زن خوشش نمیاد و سردتر میشه .. 

پاهاتو خیییلی باز کن و خیلی هم ببر بالا تا دهانه ت باز شه

اینجوری لذت میبرم؟

ببین ببخشید رک میگم ،وقتی داخله بم خیلی فشار میاد،درد رحمم کم شده ولی یطوریه انگاری ب زیردلم خیلی فشار میاد حس میکنم پر شدم یجوریه نمیدونم چطوری بگم، بم فشار میاد انگاری

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟
این ژل روان کننده ک میگن تا چه حد تاثیر داره

خیییلی..ممکنه همین دردی که حین وبعد رابطه داری بخاطر خوب تحریک نشدن وخشکی واژنت باشه..حداقلش اینکه که کم کم بدون درد رابطه رو خواهی داشت وبعدش با پوزیشنهای مختلف لذت روهم تجربه میکنی

خدایاشکرت
اینجوری لذت میبرم؟ ببین ببخشید رک میگم ،وقتی داخله بم خیلی فشار میاد،درد رحمم کم شده ولی یطوریه انگ ...

خب میتونید جابه جابشید..جوری که کنترل رو دست شماباشه(متوجه اید چی میکم دیگه)

اینجوری دخول عمیق یا نیمه عمیق دست خودشماست ودردهم نمیکشید اوایل این برات بهتره تا عادت کنی

خدایاشکرت
خیییلی..ممکنه همین دردی که حین وبعد رابطه داری بخاطر خوب تحریک نشدن وخشکی واژنت باشه..حداقلش اینکه ک ...

یعنی پوزیشن عوض شه تو لذت بردن موثره؟

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟