2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم،کسی هس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133183 بازدید | 71 پست

ببین عزیزم تقریبا۲۵٪خانما فقط ازطریق دخول ار‌ضا میشن،خیلی طبیعیه این موضوع ارگاسم بیشترازطریق کولیتوریس هس،پوزیشنای مختلف و امتحان کنین این یه مشکل نیست خیلی ازخانوماهمینجورین 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش حتما معاشقه طولانی داشته باشید از شوهرت بخواه.و حتما قبل از دخول از ژل لوبریکانت برای روان شدن استفاده کن برای خودت.البته چون اولشه طبیعیه تا یکی دوماه 

تیکر تولد یکسالگی دختر خوشگلمه😍😘

منم این مشکلو دارم متاسفانه‌‌‌‌‌...دقیقا مثه شمام‌از کلینیک سایت پرسیدم گفت ک فقط ۲۵الی ۳۵ درصد خانما از راه دخول ارضا میشن بقیه باید راه دیگه امتحان کنن....من ک فعلا کاری از پیش نبردم 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
ببین عزیزم تقریبا۲۵٪خانما فقط ازطریق دخول ار‌ضا میشن،خیلی طبیعیه این موضوع ارگاسم بیشترازطریق کولیتو ...

اخه من حتی یذره م لذت نمیبرم چه برسه ب ارگاسم

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟
منم دو ماهم گذشته اما تغییری نکردم 

از کاندوم استفاده کنید یکم چربه راحت تر میشه انجام داد . به شوهرت بگو اول انگشتشو ببره داخل یکم راهش باز شه بعد کم کم عادت میکنی .من الانم درد دارما ولی چون یادگرفتم چکار کنم دیگه اذیت نیستم

از کاندوم استفاده کنید یکم چربه راحت تر میشه انجام داد . به شوهرت بگو اول انگشتشو ببره داخل یکم راهش ...

من اذیت نمیشم اما لذت هم‌نمیبرم.....البته اولش هم همسر خوب تا نکرد و بقول شما فک کرد دارم ناز میکنم....تا وقتیکه دید چقد خونریزی دارم یکم باور کرد 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
2790
2778
2791
2779
2792