دلم چوب سفید میخواست چون میز تی وی و جاکفشی هم سفیده ولی خب نشد اینجایی ک رفتیم خیلی مبلای شیکی داشت و قیمتا مناسب تر از یافت اباد و کیفیت بهتر ولی خب این مبل دقیق دوبرابر پولی ک واسه مبل کنار گذاشته بودیم در اومد و دیگ پولمون نمیرسید مبلای واسه مبلای دیگ وگرنه خیلی مبل قشنگ بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میز رنگ کنن بد نمیشه؟کلا من دلم میخواست سفید باشه خونم ولی مجبور شدم چون پولمون کم بود البته اندازه پولم جاهای دیگ هم مبل گیرم میومد ولی هم کیفیت نداشت هم من اصلا دوس نداشتم اونارو اینجایی ک رفتیم خیلی خوب بودن ولی ب پول ما نمیخوردن اصلا
میز رنگ کنن بد نمیشه؟کلا من دلم میخواست سفید باشه خونم ولی مجبور شدم چون پولمون کم بود البته اندازه ...
نه، خونه هم می تونین رنگ کنین ولی بدین جایی که تمیز در بیارن خواهرم اینا میزشون رنگ کردن البته شوهر خواهرم خودش تو اون کار بود اصلا معلوم نیست انگاری از اول رنگش اون...
الانم خونت خوشگله به نظر من کلا سفید خونه رو بی روح میکنه خودت درگیر وسایلی که میشه چن مدت دیگه عوض کرد نکن من وسایلام اونی که خواستم نشد کلا رنگا تا به تا و جور در نمیان زیادم خوشم نمیاد یه مدت انقده ذهنم درگیر کردم اعصابم خراب شد نشستم گریه کردم شدم افسرده الان میگم به درک خودم سالم باشم پول باشه عوض میکنیم بعدا ها
خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
عزيزم مبلات قشنگن پرده ها رو نميتوني عوض كني؟ احساس ميكنم اونا نمياد به خونت
خیلی دلم میخواد عوض کنم پرده ها رو شوهرم سربازی بود ک خریدم بخاطر همین خواستم ی چیزی خریده باشم و خونه پرده داشته باشه ولی مستاجریم میگم عوض کنم بعد ممکنه تو ی خونه دیگ رفتم ک پنجره ها این اندازه نباشن...واقعا مبله قشنگه؟چند میخوره بهش؟خیلی مبلای قشنگی بود ولی نشد دیگ😔
نه، خونه هم می تونین رنگ کنین ولی بدین جایی که تمیز در بیارن خواهرم اینا میزشون رنگ کردن البته شوهر ...
عزیزم اخه ما پولدار نیستیم اینا باید چند سال باشن هنوز خونه هم نداریم کلا من دیگ زیاد گیر نمیدم چون پول کم هم جوری هم میشه میخوایم تمرکزمون بذاریم رو خونه خریدن بعد وسیله ها رو عوض کنیم وگرنه من فرشمم دوس ندارم یا میز تلوزیونم و چیزای دیگ