2777
2789
عنوان

مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 31 پست
اره عزيزم خوشگلن من دقيق نميدونم قيمتا رو  شبيه اينا رو از 2 تومن ديدم تا 6 تومن  بستگي ...

واسه من از تولیدی3400دراومد میز هم450 البته بهم گفت همه جا بگو4500 در اومده چون زیاد تخفیف داد

عزيزم ايشالاه خونه ميخري  وسايلتم هر جور دوست داري ميخري  منم خونه ندارم و تمركزم رو اين ...

انشاالله ممنون دوست انشاالله شما هم صاحب خونه و وسیله های خوب میشید🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میز رنگ کنن بد نمیشه؟کلا من دلم میخواست سفید باشه خونم ولی مجبور شدم چون پولمون کم بود البته اندازه ...

عزیزم مبارکت باشه

اتفاقا اگه همه روسفید ست کنی اونوقت دیگه زیبایی نداره به نظرمن یارومیزی سفیدبندازیایه گلدون باگلای قشنگ سفید بزار

عزیزم اخه ما پولدار نیستیم اینا باید چند سال باشن هنوز خونه هم نداریم کلا من دیگ زیاد گیر نمیدم چون ...

عزیزم ما هم پولدار نیستیم مستاجریم نه خونه داریم نه ماشین دلم اینجوری خوش میکنم که ایشالا یه روز خونه می خریم پولدار میشیم اون موقع همه چیز قشنگش می خریم دلخوشی الکی😉

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊

اصلا چوب مبلات مشخص نیس ک تو چشم باشه ، هم فرشت قشنگه هم مبلات ولی ببخشید ناراحت نشی پرده ها ی جوریه ، کاش پرده ها رو درآری ب جاش  تور سفیده ساده بزنی ازین ارزونا بزن نمیخواد زیاد هزینه کنی چون مستاجری،، پرده  زیبایی خونتو دو چندان میکنه

خدایا شکرت❤
عزیزم ما هم پولدار نیستیم مستاجریم نه خونه داریم نه ماشین دلم اینجوری خوش میکنم که ایشالا یه روز خون ...

باید امیدوار باشیم وگرنه زندگی تلخ میشه...انشالله شما هم صاحب خونه و ماشین و هر چیز دوس دارید میشید خدا بزرگه❤🌸

اره گلدون حتما میخرم ممنون 🌸

سه نفره روبزارپشت اپن دونفره زیرپرده ها 

تکی هاروهم دوطرف تلویزیون

یکی ازمیزاروهم بزار توگوشه پشت اپن وروش یه گلدون بزرگ باگلای سفیدبزار

باید امیدوار باشیم وگرنه زندگی تلخ میشه...انشالله شما هم صاحب خونه و ماشین و هر چیز دوس دارید میشید ...

عزیزم مبلات قشنگن مبارکت باشه میشه بگی از کجا خریدی که قیمتاش مناسب بوده؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

ببین پرده خیلی تاثیر داره تو زیبایی خونه به نظر من پرده هاتو عوض کن . حتما نمیخواد خیلی گرون بگیری برو عبدال آباد قیمتای خوبی هم داره برای پرده.

برای چیدمانتم جای تلویزیونتو عوض کن  که مبلات درست جا بشن

باید امیدوار باشیم وگرنه زندگی تلخ میشه...انشالله شما هم صاحب خونه و ماشین و هر چیز دوس دارید میشید ...

ممنون همچنین شما... گرونیه دیگه باید الکی دلخوش کنیم😀

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊

تک نفره هاتو دو سمت تی وی بزار 

۳نفره رو سمت پنجره و ۲ نفره رو روبه رو سه نفره بزار 

شیک تر میشه 

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت