2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و اسم دخترم🥴

404 بازدید | 27 پست

سلام ،خواهر شوهرم امروز تو جمع بهم گفت اين چه اسمي بود گذاشتي خيلي سخته الان يه ساله هنوز نميتونم بگم (لازم بذكره كه بيست و پنج سالشه)منم گفتم مامان بزرگم تا حالا يه بارم اشتباه نگفته تو بارداريمم هر اسمي ميگفتم تو جمع مسخره ميكرد مثلا نياز،گندم،نيلاي،مانلي واسه هر اسمي يه چي داشت تا اينكه شوهرم اسم دخترمونو انتخاب كرد گفت پريان منم با جون و دل قبول كردمو قرار شد ديگه پيش كسي نگيم تا شناسنامه بگيريم همينم شد حالا امشب دوباره ناراحتم كرد نميدونم چيكار كنم به خدا اسم بچه مو از چشمم انداخته تو اين يه ساله انقد ايراد گرفتن بنظرتون چيكار كنم ؟؟؟؟(پريان يعني؛فرشتگان،زيبارو،مانند پري)تورو خدا راهنماييم كنين بگين چي بگم بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مهم خودمونیم که راحت میگیم تو که مهم نبودی فکرتو نکردیم😅😅

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

بزن تو دهنش، اینقدر بدم میاد

خواهر شوهر فقط قبل انتخاب اسم میتونه نظرشو بگه، البته تاکید میکنم فقطططط نظر

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بی محلی بهترین راهه

مثلا وسط حرفش یهوبزنی یه حرف دیگه

یهو یه خاطره خنده دار بگی غش غش بخندی

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

بگو عزیزم بیا برات سرمشق بگیرم یه چند صفحه ای از روش بنویسی راه میفتی

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
اره بهش بگو اکه سختته صدا نکن یا بگو ازتو بعیده به این جوونی اینقددیر یادمیگیری 

انقده بهش گفتم با حالت مسخره ميگه اونا از من زرنگترن فكر ميكنه دروغ ميگم يا... نميدونم چشه

چه اسم قشنگی.لایک

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را