سلام ،خواهر شوهرم امروز تو جمع بهم گفت اين چه اسمي بود گذاشتي خيلي سخته الان يه ساله هنوز نميتونم بگم (لازم بذكره كه بيست و پنج سالشه)منم گفتم مامان بزرگم تا حالا يه بارم اشتباه نگفته تو بارداريمم هر اسمي ميگفتم تو جمع مسخره ميكرد مثلا نياز،گندم،نيلاي،مانلي واسه هر اسمي يه چي داشت تا اينكه شوهرم اسم دخترمونو انتخاب كرد گفت پريان منم با جون و دل قبول كردمو قرار شد ديگه پيش كسي نگيم تا شناسنامه بگيريم همينم شد حالا امشب دوباره ناراحتم كرد نميدونم چيكار كنم به خدا اسم بچه مو از چشمم انداخته تو اين يه ساله انقد ايراد گرفتن بنظرتون چيكار كنم ؟؟؟؟(پريان يعني؛فرشتگان،زيبارو،مانند پري)تورو خدا راهنماييم كنين بگين چي بگم بهش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتفاقا خییییلی اسم راحتیه ک !خواسته خواهرشوهر بازی دربیاره😒😒
عزیزم به حرف هیچکس توجه نکن چون اسم هممثل بقیه چیزا یه موضوع کاااملاً سلیقه ایه ، من ایناسم رو دوست ندارمولی دلیلی نداره مسخره کنم بچه ی شماست و شما این اسم به دلت نشسته و دوستش داری
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اسم پسر من مسیحاست یکی میخواست لجمو در بیاره صداش میکرد مسیح الله😂😂😂 بهش گفتم حیف که نمیتونم اگه میتونستم یه برادر براش میاوردم این اسم و میزاشتم.اخرین بارش شد .دیگه درست صدا کرد بچه مو