2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و اسم دخترم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 27 پست

بگو دیگه میخواستیم ببینیم کی میتونه بگه کی نمیتونه نگه باید کل عمرمون رو صرف انتخاب اسم میکردیم

یا بگو پدر و مادر تصمیم میگیرن چ اسمی انتخاب کنن 

و یا میدونم خودش بزرگ شه از اسمش راضیه.ی بار جوابشو بده دهنشو ببنده جواب ندادی این شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خییییلی اسم راحتیه ک !خواسته خواهرشوهر بازی دربیاره😒😒

عزیزم به حرف هیچکس توجه نکن چون اسم هم‌مثل بقیه چیزا یه موضوع کاااملاً سلیقه ایه ، من این‌اسم رو دوست ندارم‌ولی دلیلی نداره مسخره کنم بچه ی شماست و شما این اسم به دلت نشسته و دوستش داری 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

اسم پسر من مسیحاست یکی میخواست لجمو در بیاره صداش میکرد مسیح الله😂😂😂 بهش گفتم حیف که نمیتونم اگه میتونستم یه برادر براش میاوردم این اسم و میزاشتم.اخرین بارش شد .دیگه درست صدا کرد بچه مو

واسه آرامشم دعا کنید.
اسم پسر من مسیحاست یکی میخواست لجمو در بیاره صداش میکرد مسیح الله😂😂😂 بهش گفتم حیف که نمیتونم اگه ...

ايول چه جواب دندون شكني👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻خيلي اسم مسيحارو ميپسندم خيلي دلنشينه خدا برات نگهش داره❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻