2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید😞

111 بازدید | 13 پست

سلام میشه کمکم کنید واقعا گیج شدم

من یه خواستگار دارم .در واقعا قبلا همسایمون بودن خیلی دوستم داره از نظر اخلاق و خانواده واقعا عالین اما نمیدونم چرا دوسش ندارم .هر کسی اسمشو میاره میخوام فقط تو این دنیا نباشم و نشنوم چیزایی که در موردش میگن .مامانم میگه اگه اینو رد کنی یکی بدترش بیاد چی 😞ولی من دوسش ندارم چیکار کنم واقعا گیجم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب علاقه نباشه نمیشه زندگی کرد، مگه اینکه یه مدت رفت امد کنی شاید جذبش شدی

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

وقتی دوسش نداری ردش کن دیگه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
منو از اینده میترسونن میگن شاید یکی بدتر اومد به خاطر این ترس موندم 😞

همسایتونه مثلا در چه حد میشناسیش؟تا حالا باهاش حرف زدی؟حالا میخوای دوبار باهاش بیرونی برو یه معاشرتی بکن البته بهشون بگو معنیش جواب مثبت نیست فقط برای آشنایی شاااید به دلت نشست

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
عزیزمـمن از بچگی میشناسمشون و میبینمشون ولی هیچ حسی بهش ندارم 

پس بیخیال شو گلم، با بد دلی نمیشه ازدواج کرد، اونا که عاشق هم هستن ۱ ماه بعد به کلی مشکل میخورن چه برسه علاقه ای هم نباشه

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
همسایتونه مثلا در چه حد میشناسیش؟تا حالا باهاش حرف زدی؟حالا میخوای دوبار باهاش بیرونی برو یه معاشرتی ...

بله حرف زدم نمیتونم باهاش بیرون برم 😅بابام نمیزاره 

خب رفت و امد خانوادگی هم داریم