2777
2789
دقیقا عقاید بوداییان همینه عزیزم خو اونا که نمیگن یه چاقو بردار آدم رو تیکه تیکه کن بعد خودت رو .فکر ...

من هر چی میگم شما. همش میری ب چین و هند . اصلا درک نمیکنی ک من چی میگم .  لااقل کانال گنج حضور پرویز شهبازی رو ببین تحلیل شعرهای مولانا هست و در واقع قانون جذب هم شاملش میشه . مولانا ک کافر نبوده . عارف بزرگ بوده . برنامه رو ببین تا متوجه شی من چی میگم . 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید در مورد قانون جذب در قرآن هم اشاره شده . و یکی از آیتم های قانون جذب توکل و صبر و سپردن کار ب ...

kardam, vali bacheha intori kr nemikone. lazeme ghanon jazab ine ke aval khodeto beshnasi, khodeto dost dashte bashi, khodeto dost dshte bashi yani bebeini cheghad arzshmand hasti, cheghad pishraft kardi, che dastavard dashti to yek sal gozashte, mahsole zendgit chye, cheghad adam mofidi hasti,

badesh bayad iman be khoda dashte bshi va khodeto o bghye ro bebkhshid, faght az vojodet eshgh byad....

tamam afkar manfi az zehnet bere birun, nesbat be hame va khodet 

va on moghe ruzi 2/3 bar tajsoom koni ghablesh 6 t nafas amigh bekshi 

ba iman o eteghad kmle, 

dar tole rooz rhaesh koni, yani chi, yani begi khodia yani stress o shak o negarani o afkar manfi nadshte bashi, begi be khodet khodaia man hem karam kardam man hame talasham kardm hala dige baghyash ba to

faghat bayad harareoo k dari bayad mosbat bashe dar rah khir o salah digaran ham bashe 

khodet ham barash talash kon

دقیقا عقاید بوداییان همینه عزیزم خو اونا که نمیگن یه چاقو بردار آدم رو تیکه تیکه کن بعد خودت رو .فکر ...

Man be aghidat kamlen ehtram mizram, vali az onjai ke khili dots daram ba har aeen o mazhabi, va aslan njead prast nistam, bayad begam hame in mazhabha o dinha mese ye rodkhone hast ke ma ro be on oghyanos bikrn eshgh elahi mibare, , che farghi mikone man moslamon basham, ya boda, ya yahod, mohem ine ke ensan bashm , mohem ine ke be doniai atraf khodam ehsgh bedam va beonam mofid basham, be kole jahan hasi, adma, heyvona, geyahan.....

man fek konam behtarin din ensan bodan hast! hala shoma sang beparst vali ensan bash 

( lahanam khili aroom o dostaneh hast, miodnam toi type hamishe soe tafahom mishe, vali kamlean aroom o dotane bekhon( 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?page=1256

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نه ...

این لینکو بخون متوجه میشی

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
این لینکو بخون متوجه میشی

همین لفظ خدای بینهایت مهربانی کفره عزیزم چون نباید بگیم خدا بینهایت مهربانه یا بینهایت فلانه چون بینهایت یه ابتدایی داره فقط انتهاش مشخص نیست در صورتی که ما طبق قران نمیتونیم به ذات خدا پی ببریم و فقط میتونیم بگیم مهربانیه خدا حد و اندازه اش مشخص نیست و بالاتر از آن است که تصور شود .بعد هم باید قبول کنید قانون جذب از کائنات پیروی میکنه نه خدا شما صرفا اومدین خدا رو اضافه کردید اگه نگید کائنات دیگه جذب به حساب نمیاد چون ما چیزی از خدا استغفرالله جذب نمکنیم بلکه درخواست میکنیم ولی قانون جذب میگه از کائنات انرژی جذب کنی تا به خواسته ات برسی در ضمن این شکرگذاری رو هم بوداییان دارند ولی از طبیعت و کائنات شکرگذاری میکنن نه خدواند یکتای متعال

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...