من کل کتابها رو خوندم درباره خدای یکتایی حرف نمیزد مدام از کائنات حرف میزنه اگه مثل من مانگا انیمه م ...
ببینید در مورد قانون جذب در قرآن هم اشاره شده . و یکی از آیتم های قانون جذب توکل و صبر و سپردن کار بدست خدا هست . من کاری ب مطالعه ات ندارم . داری همه چیو با هم قاطی میکنید . بوداییان ی عقیده ای داشتن که اصلا ب این قانون مربوطی نیس . اگر بطور تخصصی وارد این قانون شی اولین چیزی ک باید رو خودت کار کنی توکل و صبر هست . سعی بر این دارن که خدا رو بشناسی . که ب این باور برسیم که تسلیم رضای خدا بشیم . و با توکل ب خدا خداوند کارها رو ب بهترین شکل انجام میده. لااقل توی ی کانال تل گرام قانون جذب عضو شو ببین وبخون تا متوجه شی. این تنها راهی بود ک خیلی ساده هست بهت گفتم.
به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .
ببینید در مورد قانون جذب در قرآن هم اشاره شده . و یکی از آیتم های قانون جذب توکل و صبر و سپردن کار ب ...
والا من هر جا خوندم حرف از کائناته. و آیا قبول داری قانون جذب رو یه مسیحی به دنیا شناسوند یا نه ؟اگه اره پس این قانون نمیتونه برای مسلمون ها استفاده بشه چون حتی اگه بالفرض به جای کائنات شما میگید داره از خدا کمک میگیره خدای مسیحیا حضرت عیسی یا تلثیث هاشون خدای سه گانه پدر و پسر و روح القدوس هست پس باز کفره
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
والا من هر جا خوندم حرف از کائناته. و آیا قبول داری قانون جذب رو یه مسیحی به دنیا شناسوند یا نه ؟اگه ...
شما همه چیو داری با هم قاطی میکنید . من سه ساله تخصصی دارم رو این موضوع کار میکنم . قانون جذب تنها چیزی ک میخواد بگه اینه که اول خودتو دوست داشته باشی . بعد آدم ها رو دوست داشته باشی . بعد درونت رو از کینه و نفرت پاک کنی . خدا رو در وجودت زنده کنی . اصل و اساس این قانون اینو میگه . که البته تمام آیتم هاش رابطه مستقیمی داره با شعرهای مولانا . چونکه من کلاس عرفان هم میرم و برنامه گنج حضور هم مبینیم که تحلیل شعرهای مولانا هس همش برگرفته از شعرهای مولانا هست . ولی خوب ب اسم قانون جذب به مردم شناساندن .
به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .
شما همه چیو داری با هم قاطی میکنید . من سه ساله تخصصی دارم رو این موضوع کار میکنم . قانون جذب ...
دقیقا عقاید بوداییان همینه عزیزم خو اونا که نمیگن یه چاقو بردار آدم رو تیکه تیکه کن بعد خودت رو .فکر کنم فیلم چینی دیدی و دیدی چه آدم های محترمی هستن و چقدر درستکار ولی عقیده اشون درباره خدا درست نیست همچنین مسیحیا اونا هم به صبر توکل احترام به خود و دیگران و عشق ورزیدن به همدیگه و دعای دست جمعی اعتقاد دارن حتی نماز و روزه هم دارن ولی اعتقادشون به خدا اشتباهه و چیز دیگری غیر خدا رو میپرستن پس من مسلمون نمیتونم روش های اونا رو الگو قرار بدم
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...