من خودم قانون جذبم 😁 تمام چيزايي كه الان تو زندگيم دارم همش و با قانون جذب بدست آوردم 👍🏻 به هرچي ...
من حالا ماشینو مثال زدم ولی یه چیز خیلی ساده رو خواستم نشد شایدم از درون باور ندارم نمیدونم واقعا چیز عجیب و نشدنی نمیخوام یجوری فقط میخوام یه چیز ساده که خارج از کنترل من هست اتفاق بیفته. ولی نمیشه 4 ساله زندگیم خونه سر این مساله ولی نمیشه دیگه تا 4 سال دیگم اگه حل نشه ادامه داره 😔 . شما که تونستید بگید چیزایی که خارج از کنترله ولی سادس شدنیه؟ هرچند من اعتقاد ندارم ولی چندبار امتحان کردم نشد
مثل اينكه الان باور داري كي هستي !!! تو كه دختر همسايتون نيستي !!! هميني هستي كه الان خودتو تو آيينه ميبيني تغييرم نميكني فقط شكلت شايد تغيير كنه بايد اينجوري يه چيزو باور كني
من حالا ماشینو مثال زدم ولی یه چیز خیلی ساده رو خواستم نشد شایدم از درون باور ندارم نمیدونم واقعا چی ...
اگه اعتقاد نداشته باشي نميشه چون طبيعت منتظر هرچي از ذهن و قلب و دهنت بهش برسه همونو برات براورده كنه اين كه تو ميگي خارج از كنترله يعني داري به طبيعت ميگي انجامش نده كاره سختيه خيليا بيماريشونو با فكر مثبت درمان كردن يكيش خود من
من سه ساله ک وارد این قانون شدم . با ی سرچ تو اینترنت و کتاب نمیشه . باید تخصصی واردش سی و از پایه شروع کنی . من دوره اش رو رفتم . چندتا دوره داره . که از پایه شروع میشه .
به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .
میگن قانونی که خداناباورها یا آئتیستها بهش اعتقاد ارن اونا مثل ما برای خواسته هاشون پیش خدا درخواست ...
این تعریف کاملا اشتباهه . و در مورد قانون جذب صدق نمیکنه . این قانون در وحله اول تلاش بر این داره که خدا رو در وجودت زنده کنی و خدا رو پیدا کنی و ب این باور برسی که روح خدا در وجودت جاری هست .
به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .
هر انرژی چ مثبت چ منفی که به کائنات و اطرافیانت بفرستی اون انرژی بعد از یه مدت ب خودت برمیگرده، مثلا مدام فکرمیکنی که بدبختی هیچ کس شما رو دوست نداره این افکار که انرژی منفی از خودش ساطع میکنه باعث میشه که کائنات دست در دست هم قرار بدن و این شرایط و برای شما ایجاد کنند و شما رو ب افکارتون نزدیک تر کنند، و یا بر عکس شما مدام فکر میکنید که خوشبخت ترین و پول دار ترین هستید و لایق بهترین زندگی هستید و هر روز خدارو به این خاطر شکر میکنید و این شکرگذاری رو مکتوب میکنید واین انرژی مثبتی که از خودتون بروز میدید باعث میشه که کاینات اون شرایط و برای شما محیا کنند و اون افکار ب حقیقت تبدیل بشه وهمچنین اگر شما به کسی کمکی میکنید و از ته دل خوشحالید که باعث کمک ب اون فرد شدید این انرژی مثبت به خود شما برمیگرده و باعث حال خوب شما میشه وهمچنین برعکس اگر مدام پشت سر کسی بد بگید حسادت کنید کسی رو اذیت کنید این انرژی منفی دوباره به خود شما برمیگرده
ایشون اشتباه توضیح دادن . اطلاعات غلط داره میده . من چندساله وارد این قانون شدم . اصل و اساس این قانون رسیدن ب خدا هست خدا رو بشناسی و ازش درخواست کنی .
این تعریف کاملا اشتباهه . و در مورد قانون جذب صدق نمیکنه . این قانون در وحله اول تلاش بر این داره که ...
من کل کتابها رو خوندم درباره خدای یکتایی حرف نمیزد مدام از کائنات حرف میزنه اگه مثل من مانگا انیمه منهوا و یا داستانهای چینی و ژاپنی کره ای هندی خونده بودی قشنگ متوجه میشدی که کل قضیه قانون جذب از عقیده هندوها یا در کل بودائیان گرفته شده که کائنات رو خدا میدونن و میگن همه با هم خداییم و یه روحه که در همه جاریه و ما مثل قطره به دریا اگه بهش وصل بشیم ما هم خدا میشیم همین که میگی من با فکر خودم به خواستم رسیدم یعنی کفر چون اگه مسلمونی میگی همه چی به دست خداست و من از اویاری میطلبم نه کائناتی که خود مخلوق خداست
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...