2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😅😅ینی راه حلی نداره؟؟؟؟

داره ولی خیلی باید روی خودت کار کنی، شدنش که میشه ولی خیلی سخته

حواست باید خیلی جمع باااشه

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
اخه جدیدا اونجوری که باید باهام رفتار کنه رفتار نمیکنه پس منم باید سردتر برخورد کنم دیگه  

اون کیه . همسرته؟ با هم تو یه  خونه زندگی میکنین؟ کار اشتباه رو با جواب اشتباه یر به یر نکن. تجربه ی من اینو میگه. من خیلی مغرور هستم. و این خصلتم خیلی بده. دلم نازکه ولی غرورم اجازه نمیده بروز کنم وقتی شوهرم رفتارش سرد میشد. من رفتارم سردتر میشد. وقتی اون حرف نمیزد. من بدتر میکردم. اینجوری شد که دیگه واقعا زندگیم داشت رو به سردی میرفت. ولی الان فهمیدم گاهی وقتها لازمه که غرور رو بذاریم کنار. الان جوری هستم که ا،ه ببینم شوهرم داره سرد میشه من میرم پیشش و نمیزارم بیشتر تو خودش غرق بشه. مردها مثل ما زنها نیستن که احساساتشون رو راحت بروز بدن. ببین دلیل این رفتارش چیه بعد دنبال راه حل باش. البته راه حل منصفانه نه خصمانه. لطفا من رو مثل خواهرت بدون و از تجربه ی من درس بگیر 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
اون کیه . همسرته؟ با هم تو یه  خونه زندگی میکنین؟ کار اشتباه رو با جواب اشتباه یر به یر نکن. تج ...

نامزدمه واین که مامانمم ازش سرد شده.واسه همین میخوام حسمد کم کنم کم کم

نامزدمه واین که مامانمم ازش سرد شده.واسه همین میخوام حسمد کم کنم کم کم

مامانت ؟ خوب این چه ربطی به تو داره گلم؟ مامانها همیشه فکر میکنن که داماد باید غلام حلقه بگوش باشن و در خدمتشون باشن. چون از بچه های خودشون محبت ندیدن انگار میخوان از دامادها و عروسهاشون انتقام بگیرن. مگه نامزدت ادم بدیه؟ بد دهنه؟ بی احترامی میکنه؟ عقدین یا فقط نامزد؟

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
2790
2778
2791
2779
2792